0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben her zaman olduğu gibi en çok Sagopa Kajmer dinledim bütün yıl +1 en çok dinlediğim bide mustafa ceceli dinledim.Mustafa Ceceli'nin adı bile tüylerimi diken diken yapıyor bi de Ferhat Göçer. Aman aman Sagopaaaaaa Foreverrrrr
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben her zaman olduğu gibi en çok Sagopa Kajmer dinledim bütün yıl +1 en çok dinlediğim bide mustafa ceceli dinledim.
ben her zaman olduğu gibi en çok Sagopa Kajmer dinledim bütün yıl
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben her zaman olduğu gibi en çok Sagopa Kajmer dinledim bütün yıl +1 en çok dinlediğim bide mustafa ceceli dinledim.Mustafa Ceceli'nin adı bile tüylerimi diken diken yapıyor bi de Ferhat Göçer. Aman aman Sagopaaaaaa Foreverrrrr ayy mustafanın adı nasıl tüylerini diken diken yapar yaa yapmamalı valla ben btn şarkılarını seviyorum,dinle bak sende seversin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben her zaman olduğu gibi en çok Sagopa Kajmer dinledim bütün yıl +1 en çok dinlediğim bide mustafa ceceli dinledim.Mustafa Ceceli'nin adı bile tüylerimi diken diken yapıyor bi de Ferhat Göçer. Aman aman Sagopaaaaaa Foreverrrrr ayy mustafanın adı nasıl tüylerini diken diken yapar yaa yapmamalı valla ben btn şarkılarını seviyorum,dinle bak sende seversin kuzum var yaaaa "bekleeeee" diye girmesiyle tüylerimin havalanması bir oluyo, o derece.hele o limon mu portakal mı ne çiçekleri vardı, aman aman
söleyen aklıma gelmşyor ama daha ölmedik diye bir şarkı var ya o