Gönderen Konu: Pınarlabizbize|Outlet34.com ve Modaistan Kampanyası (24Ekim-15 Kasım)  (Okunma sayısı 5991 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
Beyler kampanyamıza buyurun :) Tabi hanımlar sizleride alalım eşlerinize güzel bir hediye :D

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2010, 17:36:03 Gönderen: yupi »

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Kampanyan Hayırlı olsun
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
    • PınarlaBizbize
Kampanyan Hayırlı olsun
tşkler sayende keşfettim bu siteyi :D seninkide hayırlı olsun :)

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Erkek gözüyle baktım :) Bende sizler sayesinde bazı sayfalar keşfediyorum ama kandıramıyorum galiba kibar firmalar bulamıyorsunuz  ;D ;D bahsettiğim firma dolabım :) Erkek ürünleride var ama bi türlü dolaba almadılar beni  ;D ;D
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
    • PınarlaBizbize
Erkek gözüyle baktım :) Bende sizler sayesinde bazı sayfalar keşfediyorum ama kandıramıyorum galiba kibar firmalar bulamıyorsunuz  ;D ;D bahsettiğim firma dolabım :) Erkek ürünleride var ama bi türlü dolaba almadılar beni  ;D ;D
o konudan bende şikayetçiyim benide almadılar en az 10 kere yazmışımdır bir cevap verme tenezülünde bile bulunmadılar :D

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
o konudan bende şikayetçiyim benide almadılar en az 10 kere yazmışımdır bir cevap verme tenezülünde bile bulunmadılar :D

tavsiye edebileceğiniz sayfalar varmı  ;D Özelden atamıyorum mesaj hakkım doldu  :P

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
hayırlı lı olsun canım

destek olana destek olurum

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
bende ilk mail attığımda hemen yapalım demişti dolabim com sonra şartlarda anlaşmadık işallah arkadaşlarada sorun çıkarmz kampanya bitişinde zira ben kişi bir ürünü beğendi onun bedenleri oluyormu diye sormuştum stokta ne varsa ou yolarız demişti :)
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
ay işallah hediyeleri gönderirde kazananlara ayıp olmaz çim adam olayına dönmesin buda :((
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
    • PınarlaBizbize
bu sorunları duyunca iyiki ben kampanya yapmamışım onlarla diyorum :D pztden itibaren çok güzel kampanyalarım geliyor beni takip edin ;)