Gönderen Konu: burcu ekici( sahte olan ) kendini imha etmişş son mesajıınıı bana çekmiş:)  (Okunma sayısı 6109 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
12 Ekim, 23:55   Şikayet Et
noldu mutlumusun 60 tllik saati vercekler bakıyorumsaldırında azalmıs sizegercekten uzuluyorum cunku haliniz cok pathetic ben acaba saldırdıgnız kacıncı kişiyim bana fake diye iftiraları attın ama sen fakecinin onde gidenisin peşine taktıgın kampanyacı grubunda seninle aynı kafada basitsiniz herseyden önce ne üzücü dimi..işte evhanımlarının hazin sonu byebye
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
Kampanyacı düşsün onu kafasına

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
gülüyorum ona  sadece onun seviyesine bile inmem kendine nolduda face ni kapatma kararıı aldıı acaba diğğer fake hesaplarıınıın birinin arkasıına sıığğıınmıışştıır kalitesi meydanda işte
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
birde ev hanımlarının hazin sonu demiş.geri kafalıya  bak hele.evet ev hanımıyım ve gurur duyuyorum bununla.sen okumuş biriysen bu nerenden belli acaba.yaptığın bencillikten mi yalancılıktan mı dolandırıcılıktan mı?bir nevi yalanlarla dolandırmış oluyosun katıldığın yarışmaları.biliyorum şahsın kendisi okumuyor bu yazdıklarımı ama olur da belki bigün aramıza katılırsa cvp verebilir bana seve seve okurum bana vereceği yanıtı.akıl fukarası seniiii...kuş beynin ancak bu gibi hainliklere çalışır senin.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
okuyordur merak etme sonaycıığım ev hanımlıığğıı en kutsal görev benim için çocuklarıım doğğana kadar çalııştıım ama şşuan çalıışşmııyorum çünkü bana muhtaç iki çocuğğum var herkesin seçimi kendine çalıışmayada bilir ona soruyorum kendinin annesi ev hanıımı değğilmidir evet ev hanıımııyıım ve gurur duyorum kendimle ( not klavyemde sorun var bazıı harfler çift basıılııyor kusura bakmayıın nasııl düzeltirim bilmiyorumda )

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
evet arkadaşlar bencede okuyordur merak etmeyin siz içinizi dökün ;) öyle laf edip kampanyacılara kendileri foruma üye olup gizliden gizliden katılıyorlar bir çok kampanyaya ;)

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
acaba kendisi neymiş????? o neyle meşgulmüş
iş kadınımı kendisi haha

Çevrimdışı daphne76

• Usta Kampanyacı
Neden değer verip, hala gündemde tutuyorsunuz?

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
okuyordur merak etme sonaycıığım ev hanımlıığğıı en kutsal görev benim için çocuklarıım doğğana kadar çalııştıım ama şşuan çalıışşmııyorum çünkü bana muhtaç iki çocuğğum var herkesin seçimi kendine çalıışmayada bilir ona soruyorum kendinin annesi ev hanıımı değğilmidir evet ev hanıımııyıım ve gurur duyorum kendimle ( not klavyemde sorun var bazıı harfler çift basıılııyor kusura bakmayıın nasııl düzeltirim bilmiyorumda )

ne güzell benm annem calısıodu ben cocukken cocuklugumu yasayamadım vallaa senin cocukların yasar ne güzelll :)
keske benm annemde ev hanımı olsaydııı :) :)

tebrk ederm ayrıcaaa :D
bosver onu bunu güle güle kullannnn :D

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
çok komik ya,güldüm valla gece gece:D

bu arada kesin okuyordur çünkü burayı bilmeyen birisi bize face de yorum yazarken hgk falan demezdi