ozaman benim kazandığım güzellik seti de gelir
paket içeriğini değiştirmişler sanırım pantenenin yeni şampuan ve saç kreminden oluşan 5'li set göndermeleri gerekiyordu, katılım şartlarında öyle yazıyodu, olay ne alaka, ilginç
diş macunu gelmedi, pantenne gelmedi , toz deterjanda gelmez herhalde 
aynı düşüncedeyim bana da gelmez herhalde
bana da sütyen çıkmadı, şampuanlar geldi sadece neye göre gönderiliyor hiç bilmiyorum
şimdi ariel numunelerim geldi, 10tane
Bu denedim biliyorumun bana garezi mi var ya hiç bir şey göndermiyor bana
Nihayet banada ariel geldi ama ben pantene gelmesini bekliyordum doğrusu

Herkesi tebrik ederim...
denedim biliyorum beni de sevmiyo hiçbişey gelmiyo

bende onu sevmiyorum artık
ipana gönderdikleri zaman herkezten 1 ay sonra gelmişti bunuda bir ay kadar beklicem
arkadaşlar mail atmıştım.ürün gelmedi diye bana şöyle bir mesaj atmışlar
Merhaba
,
Öncelikle katılımınız ve ilginiz için çok teşekkür ederiz.
DenedimBiliyorum hayatınıza değer katacak içerik ve deneyimlere ulaşabileceğiniz paylaşım platformudur
Bahsi geçen programlara üyelerini dahil ederken belirli kriterleri göz önünde bulundurur. Kullanıcılarımızın anketlerde vermiş olduğu cevaplar, demografik bilgileri ve site üzerindeki genel davranışları programlarımızı şekillendirmekte yardımcı olur. Bu yüzden her üyemiz her programımıza katılamayabilir.
Ancak amacımız, araçlarımızı mümkün olduğunca entegre şekilde kullanarak, mümkün olduğunca çok sayıda üyemize ulaşabilmektir.
Lütfen yazmak istediğiz herhangi bir şey daha varsa bizimle paylaşmaktan çekinmeyiniz. Bu sayede biz de yapmış olduğumuz projeleri bir adım daha ileriye taşıyabileceğiz.
Birlikteliğimizin ve yorumlarınızın devamı dileğiyle...
Saygılarımızla,
DenedimBiliyorum.com ProjeEkibi