bana bu şekilde ileti geldi,gönderecekler sanırım

Sayın .....
Tanıtım paketimizi yollayabilmemiz için adresinize ihtiyacımız olmaktadır. Adresinizi bizimle paylaşırsanız elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Bebeğinizle mutlu ve sağlıklı bir ömür dileriz.
Mutlu günler
ALPHANOVA
Sayın ...
Bu e-postayı ulaşım bilgilerinizle doldurduktan sonra geri yollarsanız ürün talebi için sisteme kaydınız alınacaktır.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Mutlu günler
ALPHANOVA
banada bu mail geldi bu neya herkeze farklı farklı cvp
Öncelikle bebeğinizi ve anneliğinizi tebrik ederiz, umarız sitemizi beğenmişsinizdir. İhtiyacınız olan bilgileri size sunmaktan mutluluk duyarız. İsteklerinizi de en kısa zamanda yerine getirmeye çalışacağız.
banada böyle yazmışlarr
bence bulunduğu ilde anlaşmalı eczaneleri varsa onlara eczane adreslerini vermişler. olmayanlara yollayacaklar. mesela benden adres istediler yollamak için.
ama buda saçma olur. satışı olmayan yerdeki kişi numuneyi kullansa beğendi diyelim nerden alıcak. ancak internetten sipariş olabilir ama onuda herkes yapmıyor. aslında satışını yaptıkları yerlerdeki kişilere numune yollamaları daha mantıklı. yada herkese yollamalılar.
benden mail istediler sanırım ve iletişim adresi yani ev adresimi tam hatırlamıyorum ama

bende msj gönderdim kızım için bikaç numune yollayacakları cevabı geldi.
mail atmışlar yurt dışından gelir gelmez ürünleri yollayacaklarmış.