%50 indirimli Ariel kampanyasına katıldım, fişi gönderdim, %50 bakiye puan olarak aplikasyona saniyesinde yattı ama IBAN gir deyince app donuyor. Kimseye ulaşamıyorum, P&G arıyorum; onlar bizim değil bağımsız diyor ama aplikasyon'daki KVKK metni Procter & Gamble'dan bahsediyor.
İlginç, sanki lisede bir çocuğun ödevi gibi.
Problem yaşayan var mı? Eğer varsa gidip aldığım Ariel'i iade edeceğim.
En son puanlar silinecek dediler, puanınızı kullanın dediler.
Puan kullanmada sürekli hata alınıyordu. İletişimden yazdım kimse umursamadı, ben de uygulamayı sildim
Aplikasyonu gözden çıkardılar herhalde diyecem ama devamlı reklam da veriyorlar şimdi instagramdan falan. Neyse, şikayetvar'a falan da yazdım, 1-2 güne iletişime geçmezlerse aldığım Ariel'i iade edip, aplikasyonu sileceğim. Gerçi paramı alsam da, almasam da sileceğim bu aplikasyonu. P&G için yüz karası bir girişim olduğu açık.
P&G para yakıyor sanırım, babamlar da özellikle yıl sonlarında bütçe kalırsa böyle o kalan parayı harcayıp bitirirler malzeme alırlar depoya koyarlar. O yılın bütçesi yılında harcanması lazımmış. Depo da abi sayım var ne bunları aldınız niye geldi bunlar diye babamı, Recep Şef i arıyorlarmış. Biten uygulamanın reklamı yapılıyorsa para yakıyor lardır.
Bence uygulamayı bitirmeye karar vermişlerdi, sonradan fikir değiştirdiler reklam vermeye başladılar, öyle arada kaldı mevzu
Iphone Samsung telefon verselerdi benim az puanım vardı. Xiaomi, poco telefona bile razıyız. Koca bölümde bir arkadaş da bunu kullanıyormuş bir tırt yok bakma dedi. PG bitti tabletleri çok pahalı Bim a101 herkes kendi bulaşık tabletini çıkardı asperox bingo tablet çıkardı. Finish de kendini acayip toplamış Nissan Qashqai de 700 adet tablet aldım annem hiç şikayet etmedi iyi temizliyor. Ciddi pazar kaybetmişlerdir