Arkadaşlar GETİR uygulamasını indirip mama göndere basarsanız sizin adınıza mama gönderiliyor barınaklara. Bir canlının karnını doyurmak ve bunu ücretsiz bir şekilde yapabilmek çok önemli olduğu için ve maalesef konu başlığına barınağa bağış yazsaydım bakan sayısı yarı yarıya azalacağı için konuyu bu başlıkla açtım. hani yalan da değil bence çok önemli
Uygulamaya girin, açılır pencerede mama gönder kısmı çıkıyor, basın, duyarlılığınız için teşekkürler yazıyor. Alışveriş şartı yok arkadaşlar.
O zaman istanbul dışındakiler de yapamaz mi? Yine istanbul daki barınakları gitsin.
O zaman istanbul dışındakiler de yapamaz mi? Yine istanbul daki barınakları gitsin.
müşteri hizmetlerine sordum olmaz dedi çünkü konumdan dolayı sipariş ekranı açılmıyor
müşteri hizmetlerine sordum olmaz dedi çünkü konumdan dolayı sipariş ekranı açılmıyor
Ben az önce facebook ile bağlanarak üye oldum. Adres eklemeden menüden 'mama gönder ' in tıkladım. 'Duyarlılığınız için teşekkürler ' yazdı
İstanbul dışı oluyorsa süper olur
İstanbul dışı oluyorsa süper olur
oluyormuş denedi bir çok arkadaş
Süperrr ozamn ben de denirim bakalım