bence kopya olduğunu düşünmüşler benim kendi yaptığım kabul edildi ama herkesle aynı olan kabul edilmemiş
yakında sorular da değişir muhtemelen 
evet artık onlarda farkındalardır ben üzerinde biraz oynamalar yapıp gonderdim bakalım bu kabul görcekmi
Sinema Oyunculuğu 1. Kur Testi'ne verdiğiniz cevaplar değerlendirilmiş ve bir üst kur derslerine geçmek için yeterli görülmemiştir.. Ders notlarınızı gözden geçirip testi yeniden cevaplandırmanız gerekmektedir. Başarılar dileriz.
digerlerinden geçtim benimde bu kaldı ..eger bugün gönderdiklerim işe yararsa burda yayınlarım..
Sinema Oyunculuğu 1. Kur Testi'ne verdiğiniz cevaplar değerlendirilmiş ve bir üst kur derslerine geçmek için yeterli görülmemiştir.. Ders notlarınızı gözden geçirip testi yeniden cevaplandırmanız gerekmektedir. Başarılar dileriz.
digerlerinden geçtim benimde bu kaldı ..eger bugün gönderdiklerim işe yararsa burda yayınlarım..
sonunda gecdim genede tsk ederim
iletişime yazdım cnm hemen bide ayrıca mail olarak atsam mı yoksa beklesemmi yarına kadar falan uff çok kızdım ama ya
iletişimden attıysan yeterli olur canım ya

sıkma canını düzeltirler bence
saol cnm düzeltirler inş. bakalım bi iki gün bekliyim düzeltmezlerse çekecekleri var benden