0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyetenekten öte kısmet işi bu. ALLAH ( Celle Celaluh ) kısmetide veren kısmetide kısan odur.dolu yetenekli kişi var kazanamayan ama forumda 2 kişinin kısmeti ganiy ganiy ganiy mübarek nazar değmesin inşaallah amin. birde şu @caktusus 007 james fond. a çıksaydı şöyle bir hediye, adam çrüdü çöktü resmen cukkalı bir hediye kazanamadan yarama tuz basma adanalı zaten bu zamana kadar ne kazandıysam hep kensi emeğimle kazandım çekilişten bi cacık çıkmaz bana kaç yıldır kampanyacıyım bi aypon ayped büyük hediye kazanamadık
yetenekten öte kısmet işi bu. ALLAH ( Celle Celaluh ) kısmetide veren kısmetide kısan odur.dolu yetenekli kişi var kazanamayan ama forumda 2 kişinin kısmeti ganiy ganiy ganiy mübarek nazar değmesin inşaallah amin. birde şu @caktusus 007 james fond. a çıksaydı şöyle bir hediye, adam çrüdü çöktü resmen cukkalı bir hediye kazanamadan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyetenekten öte kısmet işi bu. ALLAH ( Celle Celaluh ) kısmetide veren kısmetide kısan odur.dolu yetenekli kişi var kazanamayan ama forumda 2 kişinin kısmeti ganiy ganiy ganiy mübarek nazar değmesin inşaallah amin. birde şu @caktusus 007 james fond. a çıksaydı şöyle bir hediye, adam çrüdü çöktü resmen cukkalı bir hediye kazanamadan yarama tuz basma adanalı zaten bu zamana kadar ne kazandıysam hep kensi emeğimle kazandım çekilişten bi cacık çıkmaz bana kaç yıldır kampanyacıyım bi aypon ayped büyük hediye kazanamadıkulen senın kazandıgını burdakılerın yarısı kazanamadı satıp I Phone I pad alaydın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyetenekten öte kısmet işi bu. ALLAH ( Celle Celaluh ) kısmetide veren kısmetide kısan odur.dolu yetenekli kişi var kazanamayan ama forumda 2 kişinin kısmeti ganiy ganiy ganiy mübarek nazar değmesin inşaallah amin. birde şu @caktusus 007 james fond. a çıksaydı şöyle bir hediye, adam çrüdü çöktü resmen cukkalı bir hediye kazanamadan yarama tuz basma adanalı zaten bu zamana kadar ne kazandıysam hep kensi emeğimle kazandım çekilişten bi cacık çıkmaz bana kaç yıldır kampanyacıyım bi aypon ayped büyük hediye kazanamadıkulen senın kazandıgını burdakılerın yarısı kazanamadı satıp I Phone I pad alaydın @balca öyle deme ya.adam eşantiyon kralı,promosyon padişahı oldu sana çıksın bir tane bir yerlerdende vatana millete daha bir canı gönülden hizmet et.yoksa aklın kalacak diye korkuyorum buralarda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyetenekten öte kısmet işi bu. ALLAH ( Celle Celaluh ) kısmetide veren kısmetide kısan odur.dolu yetenekli kişi var kazanamayan ama forumda 2 kişinin kısmeti ganiy ganiy ganiy mübarek nazar değmesin inşaallah amin. birde şu @caktusus 007 james fond. a çıksaydı şöyle bir hediye, adam çrüdü çöktü resmen cukkalı bir hediye kazanamadan yarama tuz basma adanalı zaten bu zamana kadar ne kazandıysam hep kensi emeğimle kazandım çekilişten bi cacık çıkmaz bana kaç yıldır kampanyacıyım bi aypon ayped büyük hediye kazanamadıkulen senın kazandıgını burdakılerın yarısı kazanamadı satıp I Phone I pad alaydın @balca öyle deme ya.adam eşantiyon kralı,promosyon padişahı oldu sana çıksın bir tane bir yerlerdende vatana millete daha bir canı gönülden hizmet et.yoksa aklın kalacak diye korkuyorum buralarda ne alaka Sıret? Merak etme ben herkese hedıye medıye bılmem ne gonderıyorum da paylasıyorum da... Şakalarının sonu olsun,senın aklın kalmasın... Armağan'a da takılıyorum... O da bunu bılıyor... Neyse ya
İnternet üzerinden yazdıklarımızı öyle seçmek lazım ki bazen çok yanlış anlaşılabiliyor ama önemli olan bu konuları yazışarak atlatabilmek. Asıl önemli olan bu.