az önce gördüm face twitter youtube kapatılmış diye haber var
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinaynen bende gördüm şimdi
daha önceki gibi parça parça tüm servis sağlayıcılardan kapanıyor demekki nasıl giricezki şimdi kapanırsa
ama dün okudum ya ben bunu yeni bir site yapılmış ve bu stede herkes girip şikayet ettiği siteyi yazıyor ve devlet tarafından 48 saat içinde siteye erişim engellenicekmiş
ne mükemmel bir durumun içindeyiz böyle diyecek söz bulamıyorum
bilgisayardan giriliyor vpn li vs. ve cepten girilmiyorsa demek ki engellediler
Saat 14:15te twitter cortladı bende
Geçtiğimiz hafta Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda Cumhuriyet Savcısı'nın rehin alınma karelerinin yayınlanması üzerine, yargıdan sosyal medyaya yönelik erişim engelleme kararı çıktı.
TTNET, Turkcell, SuperOnline, Avea ve diğer erişim sağlayıcılara kararın iletilmesi bekleniyor. İlk gelen bilgilere göre,TTNET kararı uygulamaya aldığı için sosyal medyaya bu kanaldan ulaşım sağlanamıyor. Diğer operaratörlerin de adım adım bu kararı uygulaması bekleniyor.
FACEBOOK'A YASAK KALKTI
Engelleme kararı verilen üç sosyal ağdan Facebook'un ilgili içerikleri kaldırması dolayısıyla yasağın kalktığı belirtildi.
işte ben bunu anlamıyorum bu görüntüler sadece twitterdan veya faceden yayılmadıki bütün haber siteleri hatta kişisel sitelerde bile var
ama işin kolayı en büyüğü kapatalım ne güzel iş ya
twitter an itibariyle elveda dedi bendede face beklentisi içindeyim
şu ip değiştirme olayını öğrenemedim gitti bilen varsa az bi yardım alsak
hala açılmıyor bekleyelim bakalım
Bende hala sorunsuz çalışıyor.
suan itibariyle facebooka bağlanıyorum ama kaç saattir twittera giremedim. bağlantı sorunu diyor.??