0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben geçen sene akbankın sınav ve mülakatını geçtim bursa gişe için. 1 yıldır aramalarını bekliyorum. sınav kolaydı IQ testi gibi.önemli olan hızlı olman.takıldığını hemen geç. mülakatta da kendimi tanıtmam istendi. neden banka,banka nasıl olmalı,bir bankaya girdiğinizde neler dikkat edersiniz vs... sen ne sınavına giricen gişe mi?yok gişe diil call center için gircem sınava.. Sen mülakatta sorulara nasıl cvp werdin cnm ben bankacılık tam bana göre bankacı olmak istiyorum,idealim bu falan demiştim. bankada çalışanlar güleryüzlü ve sabırlı olmalı demiştim. sen öylemisin dediler bende evet dedim:)tamam ben bunlar üstüne çalışıyım arkadaşım zaten bnm hala enişte banka emeklisi abim çalışıyo,, herkes bankacı ama bi akbankta tanıdık yok ztn onlarada sordum ooo bizim zamanımızda yoktu böle sınavlar fln dediler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben geçen sene akbankın sınav ve mülakatını geçtim bursa gişe için. 1 yıldır aramalarını bekliyorum. sınav kolaydı IQ testi gibi.önemli olan hızlı olman.takıldığını hemen geç. mülakatta da kendimi tanıtmam istendi. neden banka,banka nasıl olmalı,bir bankaya girdiğinizde neler dikkat edersiniz vs... sen ne sınavına giricen gişe mi?yok gişe diil call center için gircem sınava.. Sen mülakatta sorulara nasıl cvp werdin cnm ben bankacılık tam bana göre bankacı olmak istiyorum,idealim bu falan demiştim. bankada çalışanlar güleryüzlü ve sabırlı olmalı demiştim. sen öylemisin dediler bende evet dedim:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben geçen sene akbankın sınav ve mülakatını geçtim bursa gişe için. 1 yıldır aramalarını bekliyorum. sınav kolaydı IQ testi gibi.önemli olan hızlı olman.takıldığını hemen geç. mülakatta da kendimi tanıtmam istendi. neden banka,banka nasıl olmalı,bir bankaya girdiğinizde neler dikkat edersiniz vs... sen ne sınavına giricen gişe mi?yok gişe diil call center için gircem sınava.. Sen mülakatta sorulara nasıl cvp werdin cnm
ben geçen sene akbankın sınav ve mülakatını geçtim bursa gişe için. 1 yıldır aramalarını bekliyorum. sınav kolaydı IQ testi gibi.önemli olan hızlı olman.takıldığını hemen geç. mülakatta da kendimi tanıtmam istendi. neden banka,banka nasıl olmalı,bir bankaya girdiğinizde neler dikkat edersiniz vs... sen ne sınavına giricen gişe mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben geçen sene akbankın sınav ve mülakatını geçtim bursa gişe için. 1 yıldır aramalarını bekliyorum. sınav kolaydı IQ testi gibi.önemli olan hızlı olman.takıldığını hemen geç. mülakatta da kendimi tanıtmam istendi. neden banka,banka nasıl olmalı,bir bankaya girdiğinizde neler dikkat edersiniz vs... sen ne sınavına giricen gişe mi?yok gişe diil call center için gircem sınava.. Sen mülakatta sorulara nasıl cvp werdin cnm ben bankacılık tam bana göre bankacı olmak istiyorum,idealim bu falan demiştim. bankada çalışanlar güleryüzlü ve sabırlı olmalı demiştim. sen öylemisin dediler bende evet dedim:)tamam ben bunlar üstüne çalışıyım arkadaşım zaten bnm hala enişte banka emeklisi abim çalışıyo,, herkes bankacı ama bi akbankta tanıdık yok ztn onlarada sordum ooo bizim zamanımızda yoktu böle sınavlar fln dediler bende eşime sorayım canım çevresi geniş
ayy canım, allah yardımcın olsun ya, annemin zamanında ne mülakat ne sınav, ortaokul mezunu direk memur oluyomuş, hep der, ben bi bankaya giremedim diye, abisi de ziraat bankası müfettişi olduğu halde
desstiny malesef canım sonuç akbank da yokşansın bol olsun canım güzel haberle dön inşallah