0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şuan için Dsmartnet'i tavsiye ederim, ben kullanıyorum hızda hiçbir sorun yok, 12 ay yarı fiyat kampanyası var.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞuan için Dsmartnet'i tavsiye ederim, ben kullanıyorum hızda hiçbir sorun yok, 12 ay yarı fiyat kampanyası var.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet o yüzden youtube videolarında 240 p leri seçip izliyorsun.Ben Full hd açıyorum hatta yetmiyor iki üç ayrı sekmede 1080 p açıyorum.Kafam rahat. D-smartnet AKN 50 GB ..50 yi geçince hız 3 mbit oluyor.Uydunet AKN yok
o zaman kesin bilmeden pcyi yavaşlattım farkında olmadan indirdiğim birşey yavaşlatmış da olabilir, kurcalıyorum ama hala hızlandıramadım. Daha çok yavaşlar diye de korkuyorum kurcalarken
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinŞuan için Dsmartnet'i tavsiye ederim, ben kullanıyorum hızda hiçbir sorun yok, 12 ay yarı fiyat kampanyası var.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet o yüzden youtube videolarında 240 p leri seçip izliyorsun.Ben Full hd açıyorum hatta yetmiyor iki üç ayrı sekmede 1080 p açıyorum.Kafam rahat. D-smartnet AKN 50 GB ..50 yi geçince hız 3 mbit oluyor.Uydunet AKN yok Sene olmuş 2013, uydunet mi kaldı, insanları kendi yanlışının peşinde sürükleme
Hadi o zaman şu linki 20 sekmede açıyoruz. 1 bilemedin 2 saat sonra senin hız 3 bit Sen bence 3gp yi seç panda 144p Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Download Speed: 6979 kbps (872.4 KB/sec transfer rate)Upload Speed: 616 kbps (77 KB/sec transfer rate)Latency: 21 ms2 4 2013 17:52:51 ne demek bu şimdi hiç anlamam