arkadaşlar forum kurallarını çok iyi bilmiyorum,açıkcası bilmek ve/veya hatmetmek gibi de bir sorunum gayem de yok.sadece başıma gelen bir kaç olayı aktarmak istiyorum,ben forumda aşırı derecede faal ve sürekli yorumlar yazan yada sırf yazmış olmak için laf kalabalığı yapan biri değilim.ancak yaklaşık 1 ay önce ortada hiç bir sebep olmaksızın güya forumda uyarılıdğım (post kastmak) gerekçesiyle 4 gün uzaklaştırıldım.oysaki ne enteresandırki o hafta itibariyle çok fazla yorum bile yapmamıştım.Bianda forumdan ceza aldığımı ve 4 gün giremeyeceğimi öğrendiğimde özellikle forumda mod.olan bir arkadaşa facebooktan bu konu hakkında bilgisini sordum ve açıklama olarak 'ilkemmm defalarca kez uyarılmışsın çok fazla post kasmışsın bana bu şekilde aktardılar'şeklinde bir açıklama yaptı arkadaşımki o kişinin samimiyetine inanıyorum..sorun şu ki,ben salak bir insan değilim okumam yazmam da gayet yerinde!benim msj kutuma %90 forumdan bazı arkadaşlar hukuki konularda bilgi almak için msj atar.ama forumun mod.larından tarafıma herhangi bir uyarı yazısı gelmediğine %100 eminim!işin ilginç yanı ise bundan sonra başlıyor ben konunun üzerine eğilince sanırım rahatsız olunduki,bana ardından cezam bittikten sonra (!) uyarı yazısı geldi.şimdi soruyorum prosedürünüz bumudur??? diğer bir olay ise sürekli olarak benim mesaj sayımın düştüğünü farkediyorum,bu özellikle 1,5 hafta önce dikkatimi çekti ve oyüzden mesaj sayımı takibe aldım sanırım 500 olduğu zaman ustakampanyacı olnuyor ama her ne hikmetse benim puanım ne zaman 470-480 olsa hoppppp 420-430 a iniyor.bunun nedenini bilmek istiyorum ve yine aynı konuya geliyoruz ben ceza alıyorsam bunun tarafıma msj olarak iletilmesi gerekmez mi?bu konuları gerçekten de dürüstükle cevaplayabilecek bi mod.arkadaşımız varsa buyursun cevap versin bizler de aydınlanalım...