Gönderen Konu: Schweppes Migros Kampanyası  (Okunma sayısı 6674 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Schweppes Migros Kampanyası
« Yanıtla #20 : 29 Aralık 2011, 17:51:21 »
Hedef tanıtımı tebrik etmek lazım aslında insanlara çekilişe dahilsiniz diyebilirdi ama doğru yolu seçti, migros gibi bir firmayla çalışmamayı göze alarak, benim tahminim migros 1 ocaktan itibaren farklı bir sistem uygular, tersi durumda migrosun da müşteri memnuniyeti ilkesi yalandır derim

Çevrimdışı kelimeler_yetse

• Usta Kampanyacı
  • kaderini yaşa yada yenisini yaz!
« Yanıtla #21 : 29 Aralık 2011, 18:06:43 »
yarın migrosun web sitesinde yayınlanacakmış çekilişe katılanların listesi...az önce görüştüm

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 29 Aralık 2011, 19:28:32 »
bu sefer isimlere baktım şehir olarak değilde bir daha ki migrosun çekilişinde sözten hangi migrosdan alıyorsa ona  aldıracağım :) tebrikler kazananlara yedekdekiliere
umarım  hedef tanıtım arayınca bilgi verir

Çevrimdışı nevin41

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 29 Aralık 2011, 19:34:13 »
banada geri döünüş yapaıp migros numaramı aldı ama bir daha aramdı yarın arayacam bakem   
güzel bakan güzel görür hayattan zevk alır.

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 29 Aralık 2011, 19:50:18 »
yine olmadı .

Çevrimdışı semix

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #25 : 29 Aralık 2011, 23:25:22 »
Arkadaşlar sakın yanlış anlamayında katılımlarınızıda bilmiyorum gerçi sadece 8 katılım 50 katılımdan bahsetmiş arkadaslar onlara göre yazıyorum, cıkmadığından yakınmıs arkadaslar benim 90 katılımım var ve ipod shuffle a yedek oldum belki 90 dan bile fazla ben ne yapmalıyım?anlamadığım şey olasılık hesabı olarak düşünerek kesin cıkması gereken bir rakam varda ben mi bilmiyorum şans faktörü etken değil mi sonucda?

Çevrimdışı piacio

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 30 Aralık 2011, 00:23:09 »
Tabiki şans faktörü çok önemli. mesela  hemen her çekilişte kendisi veya ailesi adına kazanan arkadaşlar var. onun yanındada yüklü miktarda katılıp kazanamayanlar var. Bu olayın şanstan başka ne açıklaması olabilirki.? İnsan şanslı olduğunu biliyorsa tabiki katılıp kazanacak. ama migrosunki başka bir olay sanki. Bence bu işin suyu çıktı. Migrosun mutlak şekilde sistemini değiştirmesi lazım.

Çevrimdışı semix

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #27 : 30 Aralık 2011, 00:43:53 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Tabiki şans faktörü çok önemli. mesela  hemen her çekilişte kendisi veya ailesi adına kazanan arkadaşlar var. onun yanındada yüklü miktarda katılıp kazanamayanlar var. Bu olayın şanstan başka ne açıklaması olabilirki.? İnsan şanslı olduğunu biliyorsa tabiki katılıp kazanacak. ama migrosunki başka bir olay sanki. Bence bu işin suyu çıktı. Migrosun mutlak şekilde sistemini değiştirmesi lazım.

ben çok fazla çekilişleri takip etmediğim için migrosun kampanyaları nedir ne değildir bilmiyorum kırk yılın başı bir alışveriş yapmamız gerekti onada bu çekiliş denk geldi oda şahibeye karışmış  :) bu şans işleri bana göre değilmiş sanırım  ;D

Çevrimdışı winy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 30 Aralık 2011, 01:00:03 »
adınız çekilişe dahil edilmediyse en büyük ödül olan iphone4 ü size yollamaları gerek arkadaşlar, insanların umutlarıyla oynuyorlar resmen >:(  arayıp çekilişe katılıp katılmadığınızı öğrenin mutlaka ve katılmadıysanız iphone4 ünüzü isteyin ;)

Çevrimdışı telit35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 30 Aralık 2011, 12:19:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yarın migrosun web sitesinde yayınlanacakmış çekilişe katılanların listesi...az önce görüştüm

çekilişe katılanların listesi yayınlanmış mı bilgisi olan var mı