0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindomesdos yakaladım bu arada, ilgilenenlere duyrulur banada kazansana anladın sen onu...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindomesdos yakaladım bu arada, ilgilenenlere duyrulur banada kazansana
domesdos yakaladım bu arada, ilgilenenlere duyrulur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim eşmin ailesinden birisi demiştiki.. bunlar sana geliyor ama yarın bi gün faturaları gelir faiziyle birlikte ödeyemezsiniz.. ben karışmam demişti babam hala diyor ay sonu fatura gelsin ozaman görürüm diyor kazandıklarımı internet faturasına yazıyorlar sanıyor
benim eşmin ailesinden birisi demiştiki.. bunlar sana geliyor ama yarın bi gün faturaları gelir faiziyle birlikte ödeyemezsiniz.. ben karışmam demişti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindomesdos yakaladım bu arada, ilgilenenlere duyrulur banada kazansana anladın sen onu...kızma ya şaka yaptım sayende cif kazandım bende 1 tane hadi gül bakiyim
yaa anlamıyom niye insanlar garipsiyo bu yarışmalara katılmamızı aman diyolar bunlarlamı uğraşıyon bazıları ben herşeyle uğraşabilme kapasitem var araya bunlarıda sokuyom ne varr