Gönderen Konu: Öyle bir geçer zaman ki! - Yeni bölüm(İyi geceler anne!!!)  (Okunma sayısı 10721 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Bu haftaki bölüm izleyicileri karar haftasına sürüklüyor..Osmanın ölmemesi lazım eğer ölürse diziye bakmaktan vaz geçeceğim arkadaşlar..Senaristler umarım bizleri hayal kırıklığına uğratmaz..O sahne aklıma geldi demin paylaşmak istedim..Son sözleri İyi geceler anneydi..Gerçekten şuana kadar ekranların en yüksek reytingini toplayan tek Türk dizisi olmaya aday..Salı gecesi bizleri hüzünlü dakikalar bekliyor.. ::)

Link Fragmanı : Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
osman ölmez zaten hikayeyi o anlatıyor dizi onun anlattıkları üzerinden işliyor bu bölümde ölseydi onları yazamazdı  :D

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
osman ölmez zaten hikayeyi o anlatıyor dizi onun anlattıkları üzerinden işliyor bu bölümde ölseydi onları yazamazdı  :D

bende senin gibi düşünüyorum ama küçük bir ihtimal var o da huzursuz ediyor beni.. :) :)

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
O diziden çıakrsa yeni dizide rol alır bırakmazla o çocuğu zaten şuanda bisürü teklif varmış ama diziyle sözleşmesi olduğundan bitene kadar başka yerde rol alamıyomuş :)

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
facede yorumları okudum içim sıkıldı  biryerde okudum doğruysa osman ölmeyecekmiş ve ali carolini suçlayıp güzel bir kavga edeceklermiş sonra carolin evi terk edecekmiş ve hamileyim diye aliyi kandırıp geri dönecekmiş ali sevinecekmiş sanki çok düşkün ya çocuklarına oda ayrı bir konu :)ali osmanı annesine verecekmiş  ve berrinle ahmet eskisinden daha hızlı şekilde devam edeceklermiş :Dsayfanın yalancısıyım ama mantıklı geldi..

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
O diziden çıakrsa yeni dizide rol alır bırakmazla o çocuğu zaten şuanda bisürü teklif varmış ama diziyle sözleşmesi olduğundan bitene kadar başka yerde rol alamıyomuş :)

aynen öyle Osman sözleşmeye imza attı..bu şartlar gereği diziden ayrılamaz bitime kadar ama dizinin gidişatı ve sürprizler olacakmış fanlardan gelen bilgiye göre..bakalım neler olacak ama sezon finali bambaşka olacağının sinyallerini alıyoruz hani..:)

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
osman çok eşker tmm ama ben berrine sinir oluyorum  :D

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
Belki Osman o gün boğularak ölmüştür ama onu seslendiren adam kurtulmuştur ve hala yaşıyordur kim bilir.
« Son Düzenleme: 23 Ocak 2011, 19:15:42 Gönderen: biolog »
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
osman ölecekse büyük hali nasıl anlatıyor ozaman hikayeyi bence merak etme bu bölüm ölmez :) hem ölsede dizi dizi olmaz...

logocuka katılıyorum bende berrine sinir oluyorum...az kaldı zaten aylin sonerin teklife evet desin gene bi ortalık karışır
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
arkadaşlar yorumlarınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum..sizlerin düşünceleriyle birleşiyorum yalnız Osmandan ötürü bakıyordum diziye..O giderse devrim de gider. :D :D :D :D