Diğer çekiliş mega boy. Bu çekiliş parti boyunda sanırsam. Partim boylarından gördüm gülümse ve çekiliş resmini iki çekiliş birleşemez gibi geldi? Bilen var mı?
Diğer çekiliş mega boy. Bu çekiliş parti boyunda sanırsam. Partim boylarından gördüm gülümse ve çekiliş resmini iki çekiliş birleşemez gibi geldi? Bilen var mı?
Diger araba çekiliş için Tek Mega Boy ve Parti Boylu Layselr geçerli
diğer çekiliş hangisi 
22.12.2016 – 04.01.2017 tarihleri arasında tek Seferde 5 TL’ lik Mega Boy veya Çoklu Cips alışverişi yapan Money Club Kart, Money Bonus veya Money Club Kart özellikli kart sahibi müşteriler çekilişe katılacaktır.
Migros Aradı ADANA ya 10 ocaktan Aşağı Gelmeyecekmiş.Yeni Gülümse Mini cooper Görselli LAYS lar
2015'de bir kaza olmasından excel im göçmüştü.
Sadece 2016'ya bakıyorum da Fritolay 5-6 çekiliş yaptı sanırım. Non stop hız kesmeden devam ediyorlar.
2015'de bir kaza olmasından excel im göçmüştü.
Sadece 2016'ya bakıyorum da Fritolay 5-6 çekiliş yaptı sanırım. Non stop hız kesmeden devam ediyorlar.
ilk dönem en son katılımı galiba ay sonu bitiyor
Eski Lays Şifrelerini Atarken Farkettim. Ya Bu Fişlerdeki mürekkepler silinmiş.hediye çıksa ibraz edemeyeceksin fişi

bu fişleri nasıl muhafaza etmek lazım. yazılar uçmaması için