Her Gün Kampanya
Kampanyalar => Biten Kampanyalar => Konuyu başlatan: simge87 - 10 Nisan 2012, 14:04:34
-
Hilibon Pasta Tasarım Atölyesi Facebook sayfasını takip eden her yeni 100 kişiden 1 kişiye random.org sitesinden yapılacak kura ile içerisinde 20 adet neşeli kurabiyenin bulunduğu bir kutu hediye edilecektir. Ayrıca kazananı önermiş olan diğer 1 kişiye de yine aynı şekilde kurabiye kutusu hediye edilecektir. Yani çekilişe girecek her 100 kişi içinde sizin önerdiğiniz insan sayısı nekadar fazla ise kazanma şansınız da o kadar fazla olacaktır.
Kampanya bitiş tarihi : 15 Nisan 2012 saat:23.55
Hilibon Pasta Tasarım Atölyesi Facebook sayfası: www.facebook.com/hilibon
UYARI : Kampanyamızı profilinde paylaşanlar lütfen bizimle hilibon@hilibon.com’a mail atarak irtibata geçsinler. Kayıt altına alınamayan kullanıcılar neşeli kurabiyelerimizden kazanma fırsatını yakalayamacaklar.
http://blog.hilibon.com/hilibon-ile-neseli-kurabiyeler-kazan/
-
Kampanyamıza katılan kişi sayımız giderek artıyor.
Ne dersiniz daha çok kazanma şansı yakalamak için kampanya süresini 1 Hafta daha uzatalım mı ?
-
Sayfamızda yapılan Paylaş- Kazan kampanyamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyoruz.
Daha çok kazanma şansı yakalamak için sizlerden gelen istekler doğrultusunda kampanya süremizi 1 ay erteleyerek son katılım tarihimizi 15 Mayıs 2012 23.55'e kadar uzattık.
Herkese Bol Şans Diliyoruz :)