Hafta sonunda Ankara ya gittik sırf bu çeki kullanabilmek için. Sezon ürünlerinin hepsini açmamışlar. sadece bir reyon açmışlar, alınacak hiçbir şey yoktu. Sezon sonu ürünler indirime girmiş. normal fiyata çekiyorlar. bu defada dudak uçuklatıyor (örneğin bir elbise beğendim. indirimli 59 TL ama ben alırsam 229 TL idi) ve çoğu üründe beden bulunmuyor.
Sonuçta kullanamadan döndüm. 28 şubata kadar zaman var. sezon açılmazsa beden bulabilirsem 1 etek 1 bluz alırım artık bu fiyatlarla.
Bursada oturupta magazadan alisveris yapan varmi magazada alacak birseyler bulabilirmiyim . Bosuna 3 cocukla gidip elim bos donmek istemem
niye dönesinizki illaki vardır.hem bedava sirke baldan tatlıdır.bulursunuz illaki bişeyler.hem stres attırır.gülegüle harcayın:))
Hafta sonunda Ankara ya gittik sırf bu çeki kullanabilmek için. Sezon ürünlerinin hepsini açmamışlar. sadece bir reyon açmışlar, alınacak hiçbir şey yoktu. Sezon sonu ürünler indirime girmiş. normal fiyata çekiyorlar. bu defada dudak uçuklatıyor (örneğin bir elbise beğendim. indirimli 59 TL ama ben alırsam 229 TL idi) ve çoğu üründe beden bulunmuyor.
Sonuçta kullanamadan döndüm. 28 şubata kadar zaman var. sezon açılmazsa beden bulabilirsem 1 etek 1 bluz alırım artık bu fiyatlarla. 
Ne bileyim arkadas bos dondum diyince tırstım biraz
Ne bileyim arkadas bos dondum diyince tırstım biraz
Bulunduğum şehirde outlet adil ışık mağazası var ve ben sezon ürünü alabilmek için Ankarayı tercih ettim. Ve yaşadıklarımı yazdım. Ürün var elbette ne satın almak istediğiniz ile ilgili.
Kizlarima yaptigim dogum gunu pastasiyla kazanmisim. 31 ocak dogum gunum. Cok mutlu oldum 
tebrikler canım, ellerine sağlık
Yurtiçi kargoyla çek geldi
Benimki de geldi şimdi

Bu arada ben yedekten kazanmışım tamamen sürpriz oldu yani.Mail attılar yedek listemizdesiniz adresinizi alabilir miyiz diye
İstanbul da 4 katlı altıyol adil ışık mağazasında hem sezon hemde sezon sozu harika ürünler vardı. Keyifli bir alışveriiten sonra 750 TL lık çekin üzerine 70 TL da ben ekleyip ayrıldım mağazadan. çek olmasa bile alışveriş yapmak için öneririm. Fiyatları çok ama çok düşürmüşler. Hemen her bedeni ve diğer hiçbir mağazasında bulunmayan ürünleri bulmak mümkün.