Diğer > Görüş ve Öneriler

özel mesaj

<< < (3/4) > >>

demet:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar özel mesaj artık gönderemiyorum bunun bir limiti mi var ne yapmam lazım

--- Alıntı sonu ---

sanırım 15 mesajdan sonra gönderemiyorsunuz. ben biraz bunun sıkıntısını yaşadım da :)

Sero:
---Konu Dışı-----

Peki özel mesaj aldığında e-posta bilgilendirmesini almak istemiyorsak ne yapmalıyız?

K0LeRa:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin---Konu Dışı-----

Peki özel mesaj aldığında e-posta bilgilendirmesini almak istemiyorsak ne yapmalıyız?

--- Alıntı sonu ---
Profil > Kişisel İletiler > "Özel mesaj geldiği zaman e-posta ile bildir": Her zaman

Sero:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin---Konu Dışı-----

--- Alıntı sonu ---
Profil > Kişisel İletiler > "Özel mesaj geldiği zaman e-posta ile bildir": Her zaman

--- Alıntı sonu ---
Teşekkürler

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar özel mesaj artık gönderemiyorum bunun bir limiti mi var ne yapmam lazım

--- Alıntı sonu ---

sanırım 15 mesajdan sonra gönderemiyorsunuz. ben biraz bunun sıkıntısını yaşadım da :)

--- Alıntı sonu ---
Evet 1 saat içinde 15 ö.m den fazlasını atamazsınız.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git