Gönderen Konu: Fikrimühim  (Okunma sayısı 3749 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
Ynt: Fikrimühim
« Yanıtla #20 : 12 Ocak 2015, 22:12:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Ne gönderiyor fikri Mühim arkadaşlar?

geçen sene kahve kreması gene varı 1pk 50gr nescafe classic ve 1veya 2pk kahve kreması indirim kuponuda vardı galiba gelmişti

İlk kez banada göndermişler deneyince yorum mu yapmak gerekiyor.

yorum diilde daha çok deneyiminizi paylaşmanız lazım mesela şöyle bir arkadaş toplantımda veya işyerimde arkadaşlarıma denettim şöyle yorum yapan oldu vs şeklinde rapor yazıcaksınız profil sayfanızda görüceksiniz zaten mühim rapor şeklinde

bana da gelmiş kampanyaya katılmak istiyorum a tıklamak yeterli mi

yeterli daha sonra geçmiş kampanyalar kısmında görürsünüz zaten profilinizde nezaman başlıyor ne zaman bitiyor
ama kargo takip kısmı bir türlü aktif olmadı fikri mühimde kargolar yola çıksada çoğunlukla gözükmüyor orda
artı dip not olarak geçen seneki kahve kreması çalışmasında 1 ayı bulmuştu gelmesi deneme kitlerinin bilginiz olsun inşallah bu sefer hızlı olur kitlerin gelmesi
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı nuso07

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #21 : 12 Ocak 2015, 22:42:42 »
bana ilk kez geldi ve katıldım. kargo kısmına baktım bir şey gözükmüyor.  yani seçilmedm anlamına mı geliyor :D
Diyelimki ürün geldi ve ürünü kullandım.  Deneyimlerimizi mi paylaşcaz? beğndim beğenmedim gibisinden

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 12 Ocak 2015, 22:54:34 »
bana ilk kez geldi ve katıldım. kargo kısmına baktım bir şey gözükmüyor.  yani seçilmedm anlamına mı geliyor :D
Diyelimki ürün geldi ve ürünü kullandım.  Deneyimlerimizi mi paylaşcaz? beğndim beğenmedim gibisinden

ana sayfada
mühim sayfamı göster
profilim
geçmiş kampanyalar

MARKA DENEYİMLERİ   BAŞLANGIÇ TARİHİ   BİTİŞ TARİHİ
Köpüklü Nestlé Coffee-Mate   09.01.2015   30.03.2015

şeklinde görmeniz lazım sayfa geçişlerine tıkladığınızda ilk sırada

çok aman aman önemli diilmiş meğer uzun uzun anlatmak şu arkadaşıma denettim şu toplantıda denedik şöyle oldu vs demek
yakın arkadaşım 2 satır yazdı 10 puanmı ne aldı raporundan bana gelen bütün kampanyalar onada gidiyor :)
rapor kesinlikle vermeniz şart ama ister 5 satır olsun ister 100 satır

kargo kısmı yukardada dediğim gibi genellikle aktif olmuyor forumdan takip ederseniz gelme zamanlarını az çok anlıyabilirsiniz
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı nuso07

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #23 : 13 Ocak 2015, 00:04:09 »

ana sayfada
mühim sayfamı göster
profilim
geçmiş kampanyalar

MARKA DENEYİMLERİ   BAŞLANGIÇ TARİHİ   BİTİŞ TARİHİ
Köpüklü Nestlé Coffee-Mate   09.01.2015   30.03.2015

şeklinde görmeniz lazım sayfa geçişlerine tıkladığınızda ilk sırada

çok aman aman önemli diilmiş meğer uzun uzun anlatmak şu arkadaşıma denettim şu toplantıda denedik şöyle oldu vs demek
yakın arkadaşım 2 satır yazdı 10 puanmı ne aldı raporundan bana gelen bütün kampanyalar onada gidiyor :)
rapor kesinlikle vermeniz şart ama ister 5 satır olsun ister 100 satır

kargo kısmı yukardada dediğim gibi genellikle aktif olmuyor forumdan takip ederseniz gelme zamanlarını az çok anlıyabilirsiniz

teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu.   :)

Çevrimdışı lavinya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 13 Ocak 2015, 01:04:36 »
banada gelmiş çok sasırdım aylar var bana fikrimühimden mail gelmeyeli..neyse umarım kısa zamanda gelir ürünler de deneriz 8)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin   Üye olmak isteyenler için referans kodu