Çooook geçmiş olsun canımmm cok şaşırdım 😕
bukadar da olmaz gerçekten yardımlaşmak için veriliyor ama demek içinde hainlik varmış... üzülmeyin sizde kısmetinizde varsa dağ ardında olsa gelir bulur
Çoook gecmiş olsun... Buna benzer bir olay benim de Başıma geldi zamanında eşimin adına olan facebook şifremi vermiştim ve kullanmadığım bir hesap olduğu için aylarca o şifreyi değiştirmedim sonra karacadan çek kazandım o hesaptan ve şifrem kullanılmış çıktı

yani o benden gizli girmiş ve şifreyi kullanmış... Sorun değil karaca tekrar şifre verdi gittim kullandım ama hakkımı da helal etmedim Allah Şahit öbür Dünya'sı da bu işin (üstelik karacadan bir sürü çek kazanan kişiydi gözü doymamış sanırım ) size bunu yapan . Merak ettim kız mı erkek mi bu kişi?
Çok geçmiş olsun, yardımlaşmak bu forumun ruhunda var ve olmalı da bence, ama bu resmen hainlik!
Ben de 4-5 farklı arkadaşıma ricaları üzerine bilmedikleri için, instagramda DM gönderme, fotoğraf kolajı gibi hususlarda şifreleri ile hesaplarına girip yardımcı oldum. İstedikleri işlemleri yapıp hesaplarına yükledim görselleri. Ama aklımın ucundan bile geçmez, tekrar o hesaplara gireyim de, onlar adına paylaşım yapayım veya paylaşım sileyim.
Size kazık atana da ağız dolusu yyyyuhhh diyorum, başkaca dediklerimi de bayan olduğum için içimden söylüyorum.
Erkek degil bayan.
Uzun suredir arkadasim dostumdu.5 dk yazmasa merak edip ozledigim biriydi.
Aylardir gorusmuyorduk ama ben dusmanima bile boyle biseyi yapamazdim.
Hediye falan umrumda degil de insan uzuluyor iste...
çok geçmiş olsun.Hiç hoş bir durum değil.Kimseye güvenemeyecekmiyiz?Ama ben çok merat ettim valla bu kişinin kim olduğunu?
Çok geçmiş olsun üzücü bir olay bu yarışma galiba sitede payalaşılmamış Ipad ödüllü yeni yıl dileği yarışması ve çok kişinin tweetleri silinmiş sizin şifreniz de bu toplu hackin kurbanı olmuş olabilir ya da sizin bahsettiğiniz şahıs çok kişinin twitterını hacklemiş olabilir. Ama yapan kişi bir daha interneti kullanırken ki korkudan kulllanabilirse bir daha böyle bir hata yapmayacaktır. Bu suçların cezaları az değil para cezasına çevrilse bile verilen para cezası çok yüksek bir meblağ oluyor. Canınızı sıkmaya üzülmeye değmez firma bunu yapanı bulup çok güzel şekilde ceza almasını sağlar.
Çok geçmiş olsun üzücü bir olay bu yarışma galiba sitede payalaşılmamış Ipad ödüllü yeni yıl dileği yarışması ve çok kişinin tweetleri silinmiş sizin şifreniz de bu toplu hackin kurbanı olmuş olabilir ya da sizin bahsettiğiniz şahıs çok kişinin twitterını hacklemiş olabilir. Ama yapan kişi bir daha interneti kullanırken ki korkudan kulllanabilirse bir daha böyle bir hata yapmayacaktır. Bu suçların cezaları az değil para cezasına çevrilse bile verilen para cezası çok yüksek bir meblağ oluyor. Canınızı sıkmaya üzülmeye değmez firma bunu yapanı bulup çok güzel şekilde ceza almasını sağlar.
tweetim silindi diyenler tweetlerine 'tweetler ve yanıtlar' ı tıklamadan bakıyor sanırım. o diyenlerin sayfalarına baktım duruyordu tweetleri. benim olay eşim ve benim hesap şifresi farklı olduğu için girilememiş ama diğerleri aynı olduğu için girip temizlenmiş. aynı gün teknokumbaraya ait tweetler de atmıştım. sistemde falan sorun olsa onlar da giderdi.....