Diğer > Serbest Kürsü

TEKNOSA,BİMEKS,HEPSİBURADA.COM,HIZLIAL,MEDİAMARKT FIRSATLARI

<< < (5/23) > >>

mavigül:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfiyatı ve smart özelliğiyle Türkiyenin en çok satan led tv si lg 42 lb580n mediamarkt gecekuşu
kampanyasında şu anda 999 tl ve 5-15 mayısta 500 tl alışverişte geçerli 75 tl indirim çeki veriyor,
ve bu tv tam 107 ekran yani 102 ekranlara fark atar,

--- Alıntı sonu ---

Allah razı olsun ne güzel bilgiler bunlar... acaba ütü ve klima konusunda da bilginiz varmı :-X

inaysa:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfiyatı ve smart özelliğiyle Türkiyenin en çok satan led tv si lg 42 lb580n mediamarkt gecekuşu
kampanyasında şu anda 999 tl ve 5-15 mayısta 500 tl alışverişte geçerli 75 tl indirim çeki veriyor,

--- Alıntı sonu ---

offf çok üzüldüm ya aynı televizyonu hafta sonu 1200e aldım vatandan gelde çıldırma :(

hutti:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfiyatı ve smart özelliğiyle Türkiyenin en çok satan led tv si lg 42 lb580n mediamarkt gecekuşu

--- Alıntı sonu ---

offf çok üzüldüm ya aynı televizyonu hafta sonu 1200e aldım vatandan gelde çıldırma :(

--- Alıntı sonu ---

hiç üzülme, stokta yok  :D

klewx:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinfiyatı ve smart özelliğiyle Türkiyenin en çok satan led tv si lg 42 lb580n mediamarkt gecekuşu

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
hızlıal da 15 gün önce 1.120 liraydı 100 anında tv indirimi ve 100 tl banka puanıyla 920
liraya geliyordu bu tv kipa da 1.100 tl bayağıdır araştırmadan firma çalışanlarının yanıltıcı
ikna yöntemlerine itimat ederek almışsınız yine de hayırlı olsun,

klewx:

--- Alıntı sonu ---

Allah razı olsun ne güzel bilgiler bunlar... acaba ütü ve klima konusunda da bilginiz varmı :-X

--- Alıntı sonu ---
ekonomik fiyat ve kalite birde ürün garanti süresiyle seramik tabanlı 2200 watt king
ütü modellerini incele derim klimada japonu,korelisi iyi ama gereksiz bence beko neo plasma
hem ucuz hem kaliteli 13.000 btu olan 10-12 m2 civarı odada her türlü konforu sağlar,

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git