Diğer > Kampanya Şikayet
hırsız yurt içi
OzleminO:
firma ile alakalı değil elemanın kanı bozuk o bölgede sorun vardır geçmiş olsun
FATRUM:
aras kargo da eve gelmiyor telefon etmiyor kargoyu bir gün bile bekletmeden iade ediyor
kampanyacı45:
Aynen benim de hep sorun yaşadığım aras böyle bir durumda şikayet var a yazın genel müdürlüğe mail atın sessiz kalmayın
erteb:
Benim en sevdiğim şirket Mng. İkinci sırada Yurtiçi. İkisiyle de sorun yaşamadım. Aras'ı hiç sevmiyorum. Çok sorun yaşadım Aras'la. Kargomu çok kere başka adrese teslim ettiler. Yalnız müşteri hizmetleri gayet iyi. Her seferinde ilgilendiler, kargonun bana ulaşmasını sağladılar, şubeyi ciddi uyardılar. Bana gelen elemn dahi değişti. Telefonla arayıp memnuniyetimi sordular. Şubeye göre değişiyor bence de.
OzleminO:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinBenim en sevdiğim şirket Mng. İkinci sırada Yurtiçi. İkisiyle de sorun yaşamadım. Aras'ı hiç sevmiyorum. Çok sorun yaşadım Aras'la. Kargomu çok kere başka adrese teslim ettiler. Yalnız müşteri hizmetleri gayet iyi. Her seferinde ilgilendiler, kargonun bana ulaşmasını sağladılar, şubeyi ciddi uyardılar. Bana gelen elemn dahi değişti. Telefonla arayıp memnuniyetimi sordular. Şubeye göre değişiyor bence de.
--- Alıntı sonu ---
bende tam tersi mng yi sevmem eleman arabanın altına girdi diye bir kaç ürünümün içinden almıştı
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git