Diğer > Kampanya Şikayet

Veronelli 200 Kontör

<< < (2/10) > >>

ufoskop:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbazı şikayetiçi olan arkadaşlar vardı onlarda teyit için arayan numara duruyorsa arayabilrilermi yada buraya yazabilirlermi (: arayalım bi ..

--- Alıntı sonu ---

Boşver arama 200 kontör alıcam derken boşa kontör harcama şimdi :P

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbazı şikayetiçi olan arkadaşlar vardı onlarda teyit için arayan numara duruyorsa arayabilrilermi yada buraya yazabilirlermi (: arayalım bi ..

--- Alıntı sonu ---

Boşver arama 200 kontör alıcam derken boşa kontör harcama şimdi :P

--- Alıntı sonu ---
arkadaşın her yöne bedava var o sorun değilde yeterki numara olsun ben söke söke alırım ;D

ufoskop:
Sen işini biliyorsun aloneboy veronellinin çekeceği var senden acıdım şimdi adamlara ;D şaka bir yana yollarlar inşallah en kısa zamanda kontörünü ;)pardon kontörlerini ;DHaa bir de şu imzan aynı google reklamı gibi olmuş gözümü alıyor hep ;D

mesepalamudu:
beni aramadılar adres teyidi için yada aradılarsada hangi numaramı verdiğimi hatırlamıyorum  :) ::)ama Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  llink adresinden,kontoru gelmeyen arkadaşlar şikayet maili yazsın lütfen..

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSen işini biliyorsun aloneboy veronellinin çekeceği var senden acıdım şimdi adamlara ;D şaka bir yana yollarlar inşallah en kısa zamanda kontörünü ;)pardon kontörlerini ;DHaa bir de şu imzan aynı google reklamı gibi olmuş gözümü alıyor hep ;D

--- Alıntı sonu ---
:D :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbeni aramadılar adres teyidi için yada aradılarsada hangi numaramı verdiğimi hatırlamıyorum  :) ::)ama Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  llink adresinden,kontoru gelmeyen arkadaşlar şikayet maili yazsın lütfen..

--- Alıntı sonu ---
yazdık sonuç yok ..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git