Diğer > Kampanya Şikayet

Veronelli 200 Kontör

<< < (4/10) > >>

mesepalamudu:
bana veronelliden mail geldi "size telefon numaralarınızdan ulaşamadık,adresinizi lütfen bildirin kontorunuz teslim edilecektir" yazmışlar..

deliefe06:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsahibi ilhan cavcav arkadaşlar

--- Alıntı sonu ---
tebriklerr bildiniz!! isterseniz ikinci sorumuza geçelim ...

--- Alıntı sonu ---

arkadaşım  senin sorunun mu var herşeye atlıyorsun

mesepalamudu:
Şimdi aradılar herkesin evine nuh'un ankara bayi bölge temsilcisi getirecekmiş(hangi ilde iseniz).Kargo ile değil,bilgilerinize arkadaşlar.Getirmeden önce sizi arayacaklarmış zaten.

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkardeş. kontoru elden verecekler.. ben bölge temsilcisini tanıyom.. 1 hafta içinde felan getirirler.. benimkide gelmedi hala... numara bende var.. adres teyidi için aryanlaraı istersen yazayım..;: ..neyse özelden atıyom..

ÖZEL MSJ KUTUN DOLU.. BOŞALT YOLLAYIM

--- Alıntı sonu ---
kimin benimmi dolu ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsahibi ilhan cavcav arkadaşlar

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
evet sorunum var napalım ilhan cavcavınsa onu söylemek istedim .. ilhan cavcavımı arayalım yani ?

deliefe06:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkardeş. kontoru elden verecekler.. ben bölge temsilcisini tanıyom.. 1 hafta içinde felan getirirler.. benimkide gelmedi hala... numara bende var.. adres teyidi için aryanlaraı istersen yazayım..;: ..neyse özelden atıyom..

ÖZEL MSJ KUTUN DOLU.. BOŞALT YOLLAYIM

--- Alıntı sonu ---
kimin benimmi dolu ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsahibi ilhan cavcav arkadaşlar

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
evet sorunum var napalım ilhan cavcavınsa onu söylemek istedim .. ilhan cavcavımı arayalım yani ?

--- Alıntı sonu ---

iyi ozaman sorununla seni başbaşa bırakayım

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git