0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sahibi ilhan cavcav arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsahibi ilhan cavcav arkadaşlartebriklerr bildiniz!! isterseniz ikinci sorumuza geçelim ...
kardeş. kontoru elden verecekler.. ben bölge temsilcisini tanıyom.. 1 hafta içinde felan getirirler.. benimkide gelmedi hala... numara bende var.. adres teyidi için aryanlaraı istersen yazayım..;: ..neyse özelden atıyom..ÖZEL MSJ KUTUN DOLU.. BOŞALT YOLLAYIM
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsahibi ilhan cavcav arkadaşlartebriklerr bildiniz!! isterseniz ikinci sorumuza geçelim ...arkadaşım senin sorunun mu var herşeye atlıyorsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkardeş. kontoru elden verecekler.. ben bölge temsilcisini tanıyom.. 1 hafta içinde felan getirirler.. benimkide gelmedi hala... numara bende var.. adres teyidi için aryanlaraı istersen yazayım..;: ..neyse özelden atıyom..ÖZEL MSJ KUTUN DOLU.. BOŞALT YOLLAYIMkimin benimmi dolu ?Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsahibi ilhan cavcav arkadaşlartebriklerr bildiniz!! isterseniz ikinci sorumuza geçelim ...arkadaşım senin sorunun mu var herşeye atlıyorsun evet sorunum var napalım ilhan cavcavınsa onu söylemek istedim .. ilhan cavcavımı arayalım yani ?