Diğer > Serbest Kürsü
Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(
ylmznesli:
@biolog size ve eşinize hazırladığınız güzel çanta için çok teşekkür ederim, gerçekten ihtiyaçlarımızı karşılayacak ürünler vardı ve hepsi çok kaliteliydi :) emzik ve biberonumuz da yoktu sizin gönderdiklerinizi kullanacağız hemde severek :))))))))))
ylmznesli:
@erteb sayenizde ilk bebeğim için hiç bişiy alamadım hiç alışveriş yapamadım diye kırılan kalbim iyileşti :) o kadar güzel bir paket hazırlamışssınız ki eminim ilk 3 ay boyunca bi çorap bile almayacağım oğluma :)
özellikle kutusundan hiç çıkmamış olan o şahane bornoz takımı eşiminde benim de kocaman gülümsemesine vesile oldu. Ne kadar teşekkür etsem az ama edemeden de duramıyorum :) çok çok çok teşekkürler!!!
erteb:
Güle güle kullanın inşallah. Şanslı, bahtı açık, sağlıklı bir bebek olmasını tüm kalbimle diliyorum. Sizi sevindirebildikse ne mutlu bize. Allah çok daha güzellerini alabilmeyi nasip etsin size.
biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin@biolog size ve eşinize hazırladığınız güzel çanta için çok teşekkür ederim, gerçekten ihtiyaçlarımızı karşılayacak ürünler vardı ve hepsi çok kaliteliydi :) emzik ve biberonumuz da yoktu sizin gönderdiklerinizi kullanacağız hemde severek :))))))))))
--- Alıntı sonu ---
Sağlıklı güzel günlerde kullanın. :)
balca:
ay ısmınızı unuttum... mesaj kutum da manyadı acmıyor...
dırek ıletıyorum :
" Kübra'cım 7 aylık oğlumun hiç giyilmemiş üstü başı var, iletebilirim"
" Kübra Hocam BÜ olarak küçük elbiseler yollayabiliriz moda tasarımın"
" Kübra HOCAM bebek erkekse yardımcı olabiliriz<"
direk copy paste yaptım. Yanlışlıklar olabilir. Aklınızda kalsın
devam ediyorum:
"Kübra Hanım BÜ tıp fakültesi olarak ne yapabiliriz?"
Bir de öğrencilerim çok dua ettiler, amanın çok şirinlerdi
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa