Diğer > Serbest Kürsü

Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(

<< < (19/27) > >>

ylmznesli:
@biolog size ve eşinize hazırladığınız güzel çanta için çok teşekkür ederim, gerçekten ihtiyaçlarımızı karşılayacak ürünler vardı ve hepsi çok kaliteliydi :) emzik ve biberonumuz da yoktu sizin gönderdiklerinizi kullanacağız hemde severek :))))))))))

ylmznesli:
@erteb sayenizde ilk bebeğim için hiç bişiy alamadım hiç alışveriş yapamadım diye kırılan kalbim iyileşti :) o kadar güzel bir paket hazırlamışssınız ki eminim ilk 3 ay boyunca bi çorap bile almayacağım oğluma :)
özellikle kutusundan hiç çıkmamış olan o şahane bornoz takımı eşiminde benim de kocaman gülümsemesine vesile oldu. Ne kadar teşekkür etsem az ama edemeden de duramıyorum :) çok çok çok teşekkürler!!!

erteb:
Güle güle kullanın inşallah. Şanslı, bahtı açık, sağlıklı bir bebek olmasını tüm kalbimle diliyorum. Sizi sevindirebildikse ne mutlu bize. Allah çok daha güzellerini alabilmeyi nasip etsin size.

biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@biolog size ve eşinize hazırladığınız güzel çanta için çok teşekkür ederim, gerçekten ihtiyaçlarımızı karşılayacak ürünler vardı ve hepsi çok kaliteliydi :) emzik ve biberonumuz da yoktu sizin gönderdiklerinizi kullanacağız hemde severek :))))))))))

--- Alıntı sonu ---

Sağlıklı güzel günlerde kullanın. :)

balca:
ay ısmınızı unuttum... mesaj kutum da manyadı acmıyor...

dırek ıletıyorum :

" Kübra'cım 7 aylık oğlumun hiç giyilmemiş üstü başı var, iletebilirim"
" Kübra Hocam BÜ olarak küçük elbiseler yollayabiliriz moda tasarımın"
" Kübra HOCAM bebek erkekse yardımcı olabiliriz<"

direk copy paste yaptım. Yanlışlıklar olabilir.  Aklınızda kalsın

devam ediyorum:

"Kübra Hanım BÜ  tıp fakültesi olarak ne yapabiliriz?"

Bir de öğrencilerim çok dua ettiler, amanın çok şirinlerdi

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa