Diğer > Serbest Kürsü

Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(

<< < (9/27) > >>

mavilim:
Acil olarak neye ihtiyaç var mesela ?
Elimden geldiğince göndermeye calisirim işinizi görecek şeyler olsun.

balca:
Ya bir kaç gündür karışık şeyler içindeyim...Salı günü için üniversitedeki hocalarla bir görüşücem,tıp fakültesi ekibine sordum onlara çok bebek şeyleri geliyor...Bana diyecekler...

Gerçekten güzel bir forummuşuz biz ya...

enavci:
Allah yardimciniz olsun  :(
saglikla kucaklarsiniz insallah Orhan Kemal'i
hepimiz neydim degil ne olacam demeliyiz
egr kabul ederseni hediye cekim var istedginizi alabiliriz
kredi kartiyla alakali sorun olacaksa siz begenin hepsi buradadan ben alabilirim acil ihtiyaclarinizdan birkacini
ozel mesajla bilgilerinizi ve istediginiz urunun linkini yollarsaniz yardimci olmak isterim
istanbuldaysaniz elden de teslim edebilirim bazi urunleri
sevgiler

ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYa bir kaç gündür karışık şeyler içindeyim...Salı günü için üniversitedeki hocalarla bir görüşücem,tıp fakültesi ekibine sordum onlara çok bebek şeyleri geliyor...Bana diyecekler...

Gerçekten güzel bir forummuşuz biz ya...

--- Alıntı sonu ---
boyle durumlarda insan once ailesine yakinlarina siginiyo ama bazen tanimadigi insanlar daha hassas ilgili ve dusunceli olabiliyor. Hepinize tek tek cok tesekkur ederim sayenizde tamami stresli ve uzuntulu gecen hamileligimin son zamanlarini mutlu ve ici rahat bi sekilde geciriyorum. Allah hepinizden razi olsun.

ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAcil olarak neye ihtiyaç var mesela ?
Elimden geldiğince göndermeye calisirim işinizi görecek şeyler olsun.

--- Alıntı sonu ---
ilginize cok tesekkur ederim ama gercekten ozellikle masraf yapilip bisiy alinmasina hic gonlum razi olmuyo. Kazanilmis bebek urunleri, kullanilmis bebek kiyafetleri vs  bunlar bana yeter. Kiyafet konusunda sansli oglum abileri ablalari cok destek oldu kiyafet olarak gelecek bir cok parca olacak. Sevda hanimda bebek bezi konusunda yardimci oluyor sagolsun. Simdilik bakim urunleri konusunda elde bisiy yok.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git