Diğer > Serbest Kürsü
Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(
fatosmurat:
istiyorsa gönderirim tabi.
ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapintamamdır aldık :) bebıs gule gule gıysın :) surprız olsun umarım begenırsınız...
--- Alıntı sonu ---
cok tesekkur ederim esim ve kendim adina ozelliklede oglum Orhan Kemal adina:) size uzerinde bir fotosunu yollarim Allah saglik sihhatle kucagima almayi nasip edince ...
ylmznesli:
Kayit olun veya giris yapinmerhaba. öncelikle bebeğinizi inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.
benim iki kızım var sizin oğlunuz olacakmış.
eğer pembe demez kullanırsanız kızlarımdan kalan park yatak peluş battaniye falan var...
--- Alıntı sonu ---
cok tesekkur ederim benim gorumceminde iki tane kizi var onlardan kalan pembis bi park yatagimiz var cok sukur. Ama yukte hafif olan ve artik kullanmadihiniz battaniye vs ne varsa cok makbule gecer
balca:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapintamamdır aldık :) bebıs gule gule gıysın :) surprız olsun umarım begenırsınız...
--- Alıntı sonu ---
cok tesekkur ederim esim ve kendim adina ozelliklede oglum Orhan Kemal adina:) size uzerinde bir fotosunu yollarim Allah saglik sihhatle kucagima almayi nasip edince ...
--- Alıntı sonu ---
ismiyle sağlıkla yaşasın...
inaysa:
öncelikle rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adresinizi özelden atarsanız bende biberon emzik hiç kullanılmamış ürünler var yollamak isterim
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git