Diğer > Serbest Kürsü

Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(

<< < (5/27) > >>

ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinduzelttım... hemen at canım

--- Alıntı sonu ---
bende engellei göründüğüm için yazamamışım şimdi farkettim. genel bir sorun oldu sizde sanırım.

nesliyaren:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@balca neslihan bana dm attı sana adresi ulaştırabilmem için ama beni engellemişsin, dm atamıyorum ?

--- Alıntı sonu ---

ya canım vallahı bende bı sorun var ben kımseyı engellemem hemen bakıyorum

--- Alıntı sonu ---

sana da geçmiş olsun? şimdi twitterda gördüm ?

--- Alıntı sonu ---

canım cok sagol...yargıya ve emnıyete ıntıkal ettıgı ıcın paylasmam konusmam yasak... haydı adresı at

--- Alıntı sonu ---

attım, instagramda gördüm bişeyler :/ çok geçmiş olsun :/ hepimiz her gün büyük risk altındayız aslında :(

balca:
tamamdır aldık :) bebıs gule gule gıysın :) surprız olsun umarım begenırsınız...

fatosmurat:
merhaba. öncelikle bebeğinizi inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.

benim iki kızım var sizin oğlunuz olacakmış.

eğer pembe demez kullanırsanız  kızlarımdan kalan park yatak peluş battaniye falan var...

balca:
duble anne bebişin pembesi mavisi olmaz ki bence... dimi ama :) beyaz da gıyerler,mor da kırmızı da... ne bıleyım nacızane dusuncem...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git