Diğer > Serbest Kürsü

Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(

<< < (24/27) > >>

fatosmurat:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@fatosmurat duble anne, güzel anne :) bugün oğlum için yolladığın ciciler ve çok sevimli battaniyesi elimize ulaştı. Hepsi rengarenk çizgifilm gibi :) çok severek kullanacağız inan. Ayrıca anne olarak beni düşünmen de o kadar güzel ki bana hazırladığın hediyelerin her biri için de ayrıca teşekkür ederim canım. Allah razı olsun.

--- Alıntı sonu ---
Canim benim ya inan bu sozleri hak edecek kadar bisey yapmadik, bu forum sayesinde senin gibi guzel yurekli birini tanidigima memnun oldum. Opuyorum seni..

ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBana yenıden adresınızı atarmısınız? arkadasım ıstıyor oyuncak almıs da adresınız kalmıs

tamam buldum adresınızı... bır oyuncak da arkadasımdan olsun  ;)

--- Alıntı sonu ---
ay cok tatlisiniz ya size ve arkadasiniza tesekkur ederim cok :) oyuncak suan bizim icin luks ama ben zaten buyuyene kadar saklarim onu ;) Allah oyuncagiyla oynadigi gunleri de gostersin insAllah

--- Alıntı sonu ---

Hep bebek ihtiyacınızı karşılamaya çalıştık, oyuncak da oğluşunuzun mutluluğu için gerekli. O da bir ihtiyaç bir nevi...Oyuncak tebessüm demektir,mutlu olun yeter...

--- Alıntı sonu ---
@balca bu akşam kargoyla geldi arkadaşınız oğluma aldığı araba :) çok şirin kırmızı sevimli bir araba :) ilk arabamız :) çok teşekkür ederiz. Size ve ince arkadaşınıza ;)

balca:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBana yenıden adresınızı atarmısınız? arkadasım ıstıyor oyuncak almıs da adresınız kalmıs

tamam buldum adresınızı... bır oyuncak da arkadasımdan olsun  ;)

--- Alıntı sonu ---
ay cok tatlisiniz ya size ve arkadasiniza tesekkur ederim cok :) oyuncak suan bizim icin luks ama ben zaten buyuyene kadar saklarim onu ;) Allah oyuncagiyla oynadigi gunleri de gostersin insAllah

--- Alıntı sonu ---

Hep bebek ihtiyacınızı karşılamaya çalıştık, oyuncak da oğluşunuzun mutluluğu için gerekli. O da bir ihtiyaç bir nevi...Oyuncak tebessüm demektir,mutlu olun yeter...

--- Alıntı sonu ---
@balca bu akşam kargoyla geldi arkadaşınız oğluma aldığı araba :) çok şirin kırmızı sevimli bir araba :) ilk arabamız :) çok teşekkür ederiz. Size ve ince arkadaşınıza ;)

--- Alıntı sonu ---

heh bende sizden haber bekliyordum... güle güle oynasın büyüyünce...İlk araba olması da çok hoşuma gitti :) Rabbım korusun onu...

ylmznesli:
Sevgili @ozcartman paketiniz bu sabah elime ulaştı. Sizinde bildiğiniz üzere bebek bezi bir bebeğin en temel ihtiyaçı gönderdikleriniz o kadar iyi geldi ki sevda hanım sayesinde firmadan aldığımız 1-2 numara bezlerin arkasından sizinkileri kullanmaya başlıyacağız ;) kibarlığınız için ayrıca teşekkür ederim. Hangi numarayı gönderiyim diye sormanız bile büyük incelikti. Ayrıca erkek bebiş külotları da gerçekten çok sevimli :) Kesenize bereket, Allah size daha çok versin inşAllah.

ozcartman:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSevgili @ozcartman paketiniz bu sabah elime ulaştı. Sizinde bildiğiniz üzere bebek bezi bir bebeğin en temel ihtiyaçı gönderdikleriniz o kadar iyi geldi ki sevda hanım sayesinde firmadan aldığımız 1-2 numara bezlerin arkasından sizinkileri kullanmaya başlıyacağız ;) kibarlığınız için ayrıca teşekkür ederim. Hangi numarayı gönderiyim diye sormanız bile büyük incelikti. Ayrıca erkek bebiş külotları da gerçekten çok sevimli :) Kesenize bereket, Allah size daha çok versin inşAllah.

--- Alıntı sonu ---

rica ederim sağlıklı günlerde kullansın minik :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git