Diğer > Serbest Kürsü

Arkadaşlar bebek geliyor yardim lazim :(

<< < (21/27) > >>

ylmznesli:
@inaysa paketiniz bu sabah elime ulasti, cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. 
Bebegimin gelmesine de Allah izin verirse bugun itibariyle  tam 9 gun kaldi :)
Tek sayilara dusmenin heyecani icindeyiz hepinizin sayesinde :)

zxc:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@inaysa paketiniz bu sabah elime ulasti, cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. 

--- Alıntı sonu ---
Yardım edebilmeyi çok isterdim ama işsizim şu an. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok az kalmış :)

ylmznesli:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@inaysa paketiniz bu sabah elime ulasti, cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. 

--- Alıntı sonu ---
Yardım edebilmeyi çok isterdim ama işsizim şu an. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok az kalmış :)

--- Alıntı sonu ---
hamilelerin duasi kabul olurmus ole diyolar ama ben bilmem. Ben cani gonulden diliyorum ki en kisa surede guzel bir is sahibi olun ins. Allah yardimciniz olsun.

zxc:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@inaysa paketiniz bu sabah elime ulasti, cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. 

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---
hamilelerin duasi kabul olurmus ole diyolar ama ben bilmem. Ben cani gonulden diliyorum ki en kisa surede guzel bir is sahibi olun ins. Allah yardimciniz olsun.

--- Alıntı sonu ---
çok çok teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun

tinkerbell:
merhaba bende yeni bir işe başlayacağım önümüzdeki ay bebeğin kalan ihtiyaçlarından yazabilirsniz dm olarak. Allah yar ve yardımcınız olsun

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git