Kampanyalar > Biten Kampanyalar
CNN Türk Futbol Ekstra Sonuçları
memoli444:
"DIGITURK ÖDEDİĞİ PARAYLA DÜNYADA 6. SIRADA, YA FUTBOLUMUZ?"
Digiturk'ün dünya yayın gelirleri sıralamasında 6. sırada yer aldığını anımsatan Özerdem, "Bizden çok yayın geliri olan ülkeler İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya gibi 5 ülke. Türkiye yayın gelirlerinde 6. sırada ama ekonomimiz dünyada 6. değil, futbolumuz da 6. sırada değil. Ama biz Digiturk olarak 6. sırada olmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.
ysr86 arkadaşım böyle bir metin var link aşağıda ingiltere olamaz gibi geliyor bana 2 lig çünkü :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
sponge:
hollanda olabilir arkadaşlar, hollanda ve o bolgede oldukça populer bir lig ama araştıralım..
neron54:
bence cevap championship.. sky tv ile 246m pounda anlaşmışlar.. baya büyük bi para ama yine de kesin diyemem..
memoli444:
Kayit olun veya giris yapinbence cevap championship.. sky tv ile 246m pounda anlaşmışlar.. baya büyük bi para ama yine de kesin diyemem..
--- Alıntı sonu ---
bu sorudan bu hafta çuvallarız gibi geliyor bana kesin bir sonuca varmadan cevap yazamyalım bence ??? zaten bu haftada kazanamadım burdan ben taktım burdan alcağım bir tane hediye :)
ysr86:
Kayit olun veya giris yapinbence cevap championship.. sky tv ile 246m pounda anlaşmışlar.. baya büyük bi para ama yine de kesin diyemem..
--- Alıntı sonu ---
Yani yaklaşık 700 milyon dolar yapıyor zaten memoli444 bulduğu habere göre ingiltere dışında hiçbir ülke uymuyor
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git