0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkız kardeşim kazandı 1buçuk kilo toz deterjan ulaşmış bile. bende kazanmışım mail geldi adres telefon bilgilerinizi gönderin diye..o mail geleli bayağı bir zaman oldu ama bana ulaşan bişey olmadı:( bana 14 temmuzda 3gün önce mail geldi engeç 25 temmuza kadar adres telefon bilgilerinizi gğnderin diyor.İnş beklemekten başka çare yok Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba ,Tebrikler! Ben Anne Olsam testimize katılarak 500 Ariel’den birini kazanan şanslı yarışmacılarımızdan biri siz oldunuz! Hediyenizi size ulaştırabilmemiz için telefon numaranızı en geç 25 Haziran 2014 tarihine kadar bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Ben Anne Olsam testimize katıldığınız için teşekkür ederiz. İlham veren fikirler ve size özel fırsatlar için EverydayMe’yi takip etmeye devam edin!Sevgilerimizle,Ariel Ailesibu mail mi geldi amann şunu bi adam gibi açıklasalar ya insanları böyle ikilemde burakıyorlar.Evt bu mail geldi herhalde gönderirler hediyeler dagitima cikmis anladigim kadariyla
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkız kardeşim kazandı 1buçuk kilo toz deterjan ulaşmış bile. bende kazanmışım mail geldi adres telefon bilgilerinizi gönderin diye..o mail geleli bayağı bir zaman oldu ama bana ulaşan bişey olmadı:( bana 14 temmuzda 3gün önce mail geldi engeç 25 temmuza kadar adres telefon bilgilerinizi gğnderin diyor.İnş beklemekten başka çare yok Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba ,Tebrikler! Ben Anne Olsam testimize katılarak 500 Ariel’den birini kazanan şanslı yarışmacılarımızdan biri siz oldunuz! Hediyenizi size ulaştırabilmemiz için telefon numaranızı en geç 25 Haziran 2014 tarihine kadar bizimle paylaşmanızı rica ediyoruz. Ben Anne Olsam testimize katıldığınız için teşekkür ederiz. İlham veren fikirler ve size özel fırsatlar için EverydayMe’yi takip etmeye devam edin!Sevgilerimizle,Ariel Ailesibu mail mi geldi amann şunu bi adam gibi açıklasalar ya insanları böyle ikilemde burakıyorlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkız kardeşim kazandı 1buçuk kilo toz deterjan ulaşmış bile. bende kazanmışım mail geldi adres telefon bilgilerinizi gönderin diye..o mail geleli bayağı bir zaman oldu ama bana ulaşan bişey olmadı:( bana 14 temmuzda 3gün önce mail geldi engeç 25 temmuza kadar adres telefon bilgilerinizi gğnderin diyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkız kardeşim kazandı 1buçuk kilo toz deterjan ulaşmış bile. bende kazanmışım mail geldi adres telefon bilgilerinizi gönderin diye..o mail geleli bayağı bir zaman oldu ama bana ulaşan bişey olmadı:(
kız kardeşim kazandı 1buçuk kilo toz deterjan ulaşmış bile. bende kazanmışım mail geldi adres telefon bilgilerinizi gönderin diye..
elınde foto olan varmı