arabanın değeri:1.100.000 tl
ödenecek veraset intikal vergisi :110.000 tl
vergiler düşüldükten sonraki, cıplak araba bedelinin üzerinden % 10 kesiliyor değişmediyse tabii 110 milyar çok ciddi para
ama 1.100.000 daha bir ciddi para çıkan arkdasa şimdiden hayırlı olsun
13 katılım ile beklemedeyim 
Mali kanunlara göre verginin vergisi olmaz çok haklısın.
Ben U2 nun hesabını anlamadım, aynen ibraname de araç değeri 33 bin küsürdü, vergiler düşülmüş hali. Ancak benden ruhsat masrafları da dahil 7.000 lira istediler. Üç kere harcama döküm ayrıntısını hem sözlü hem yazılı istememe rağmen hep kulak arkası ettiler, inatla gönderilmedi. Şubat'ta duyurulduktan sonra onlarca defa da aramama rağmen Haziran'da teslim ettiler. Tam MTV 2. taksiti de 1. taksiti de ödettiler yani. İşte bu gecikmelerden firmalarda rahatsız ki Mucize Tanıtım, bilmem X tanıtım, vs başka kampanya organizasyon firmaları doğuyor. Eskiden beri bazı kapananlar haricinde Hedef, U2 tanıtım başta olmak üzere Deniz Ajans da onları takip ediyor. U2 o kadar kampanya organize ediyor ki, yetişemiyorlar. Bana birkaç çekiliştir o imajı verdiler. Çağrı merkezleri sürekli meşgul bir cep telefonundan anca ulaşabiliyoruz.
Açıkçası arabayı Unilever değil de sanki kendileri hediye ediyormuş gibi bir hava estirdiler. Ben de insanların tadı kaçmasın istedim, rica ediyorum yapmıyorlar. Varsa günahları boynuna dedim artık.
Motosiklet devrinde de Hedef Tanıtım mesela çok hızlı teslim etti, harcama dökümlerini gönderdiği gibi. Fazla ödeme almışız deyip 230 lira da iade etmişlerdi.