Kampanyalar > Biten Kampanyalar

braun/tarzını yaratdan Los Angeles Seyahati ve Traş Makinesi

<< < (19/24) > >>

LeadRi61:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar Ben Tüm kazandığım hediyeleri böyle aldım imzaladım kağıdı daha sonra hediyem geldi sizler kaliba ilkez hediye alıyorsunuz
 Kormayın hediyeniz gelir muhakak gelir çünkü kargo teslim kagıdınıda istiyor noter aldğınıza dağil

--- Alıntı sonu ---
ilk kez hediye kazandık değilde. ilk kez bu kadar pahalı bir hediye kazandık (200 lira civarı)
dediğin gibi göndercem ben

öncevatan:
Arkadaşlar ben Fırın Kazandığımdada vede Koltuk Takımı  2000 Tl Ürünlerde kazandım bende imzaladım  gönderdim daha sonra hediyelerim geldi  Kormayın gelir bir an önce gönderin vede eğer APS ile vaya Kargoyla gönderin  birde intkernette takip edin alan kim diye  yani teslim alanı ismini yazın daha sonra arayıp sorum benim evraklarım geldimi eksikleri varmı yokmu sorun   

janeozlem:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar ben Fırın Kazandığımdada vede Koltuk Takımı  2000 Tl Ürünlerde kazandım bende imzaladım  gönderdim daha sonra hediyelerim geldi  Kormayın gelir bir an önce gönderin vede eğer APS ile vaya Kargoyla gönderin  birde intkernette takip edin alan kim diye  yani teslim alanı ismini yazın daha sonra arayıp sorum benim evraklarım geldimi eksikleri varmı yokmu sorun   

--- Alıntı sonu ---

teşekkürler saolun

janeozlem:
ben kağıtları kargo ile bugün gönderdim. hayırlısı olsun artık.ürünlerimizde bir an önce gelir inşallah.

burcu84:
Bende şimdi aradım adresi eksik yazmışım ondan gelmemiş mail atıcaklar onu yollucam

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git