Diğer > Görüş ve Öneriler

Üyeden çok ziyaretçi var...

<< < (8/9) > >>

esrapek:
böyle bir seçim yapılmamalı bence asgari ücretle çalışan bizim gibi insanları zorlar bu. paralı üyelik. reklam alınsa bunun yerine. daha iyi olmazmı? düşününn bizleri lütfen

hicazfasli:
Şu an 28 üye 61 ziyaretçi var. ???

vaynett:
ben de eskiden üye felan değildim bakıyordum bazen bu siteye ve inanır mısnız daha çok kazanıyordum  ;D

Scorpion:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de eskiden üye felan değildim bakıyordum bazen bu siteye ve inanır mısnız daha çok kazanıyordum  ;D

--- Alıntı sonu ---

Valla en iyi ziyaretçi olmak bencede ;D Zaten yakında ziyaretçi yapacaklar beni ;D

vaynett:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben de eskiden üye felan değildim bakıyordum bazen bu siteye ve inanır mısnız daha çok kazanıyordum  ;D

--- Alıntı sonu ---

Valla en iyi ziyaretçi olmak bencede ;D Zaten yakında ziyaretçi yapacaklar beni ;D

--- Alıntı sonu ---
ya aslında sitede bisürü zaman geçiyor şu ankinden çok daha aktif ve başarılı bir kampanyacıydım ve sadece donanım habere üyeydim aslında çok da deşifre olmak iyi değil zaten ben de bi süre sonra üyeliğimi sileceğim  ;)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git