Diğer > Görüş ve Öneriler

Üyeden çok ziyaretçi var...

<< < (5/9) > >>

mac:
Bu kadarına da pes doğrusu! ???

admin:
Evet kargo da karşılanacak :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbana forumda yazı yazdığım ilk günden beri özelden mesajlar geliyor. ve büyük bir zevkle çoğunada üye olarak oy veriyorum. bilmiyorum herkes öyle düşünüyormudur ama. mutlu etmek mutlu ediyor. ben olsam bana biri oy verse mutlu olurdum baya heralde :) ve gerçekten forumdaki dayanışma çok hoş.
üye olduğum için mutluyum.
ama üyeliğin paralı olması taraftarı değilim.. sanırım.. :)
ama bize hediye güzel olur:)

kargoyu karşılayacakmısınız sayın şirket:P

--- Alıntı sonu ---

crn_knk:
Söylediklerinizin çoğu doğru ama kişileri konu sayılarına göre değil aktiflik ve samimilikleerine göre değerlendirmek daha doğru olur bence,ben mesela burada ya bir konu açmışımdır yada açmamışımdır ama bu paylaşmamamdan değil kampanyaya kendim rastlayıp bulsamda konunun ya zaten açılmış yada  birilerinin benden hızlı davranıp ben açamadan açmasıdır,ama bu benim başkalarını umursamaz,sadece kazanacağına bakıp kalanıyla ilgilenmeyen bi üye olduğum anlamına gelmemeli,çünkü ben öyle hissetmiyorum...

merzey:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSöylediklerinizin çoğu doğru ama kişileri konu sayılarına göre değil aktiflik ve samimilikleerine göre değerlendirmek daha doğru olur bence,ben mesela burada ya bir konu açmışımdır yada açmamışımdır ama bu paylaşmamamdan değil kampanyaya kendim rastlayıp bulsamda konunun ya zaten açılmış yada  birilerinin benden hızlı davranıp ben açamadan açmasıdır,ama bu benim başkalarını umursamaz,sadece kazanacağına bakıp kalanıyla ilgilenmeyen bi üye olduğum anlamına gelmemeli,çünkü ben öyle hissetmiyorum...

--- Alıntı sonu ---

ben de konu açmak istiyorum ama konu bulamıyorum.açıcağım konular açılmış oluyor.benden oy isteyen herkesi destekliyorum.

kayserillim:
arkadaslar siz niye üstünüze alınıyorsunuz ki, burada öyle isimler varki, daha bir kezz olsun paylasım yapmamıs, ama hemem hemen her kampanyada kazanmış hatta ismini googleda aratarak burada yayınlanmamış kampanyaları buldugum oluyor. gerekirse isim bile veririm. kampanya bulamıyorsan soru cevabı yazarakda destek olabilirsin.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git