0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyahu yeni kulaklık aldım takıyorum kamerayı da takıyorum yok ses falan yüklenmiyor windows Xp ondan mı? acaba?aygıtı pc ye tanıttınız mı ?
yahu yeni kulaklık aldım takıyorum kamerayı da takıyorum yok ses falan yüklenmiyor windows Xp ondan mı? acaba?
tüm tarayıcıları denedim birçok kişi yaşıyor sorunu sayfalarınada yazmışlar ama yok bir sorun yoktur diyorlar o kadar kaydedenler nasıl kaydetti ?? valla şarkıyı söyleye söyleye ezberledim gel görki kayıt yok ortada
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintüm tarayıcıları denedim birçok kişi yaşıyor sorunu sayfalarınada yazmışlar ama yok bir sorun yoktur diyorlar o kadar kaydedenler nasıl kaydetti ?? valla şarkıyı söyleye söyleye ezberledim gel görki kayıt yok ortada windows kaç? kulaklık-mikrofon neyse onun kablosunu takın mikrofon olanını.uygulamaya izin verin kaydediyor.buradan bakabilirsiniz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bende kaç kere bu tip yarışmaları kaçırdım