Gönderen Konu: Sel Mağduru Barınak Köpekler için yardım duyurusu...  (Okunma sayısı 2335 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sapphire

• Acemi Kampanyacı
  • **
    • Kedi Bakımı ve Beslenmesi
Sevgili arkadaşlar, aşırı yağıştan dolayı bir çok vatandaşımız maddi manevi zarar uğrayıp hayatlarını kaybettikleri gibi maalesef ki barınaklarda kapalı tutulan bir çok hayvanda boğularak öldü.Belki dün haberlerde seyretmişsinizdir durum içler acısı, yaklaşık 120 civarı hayvan boğularak öldü, kurtarabildiklerimizi ise civardaki barınaklara taşıdık.Arkadaşlarımız oraya gittiklerinde barınağın kapısı kilitli ve yaklaşık 1 metre su doluydu haliyle kafeslerde kilitli tutulan kedi ve köpekler kurtulamadı.Defalarca Bahçeşehir ve civar belediyeler arandığı halde telefonlar yüzümüze kapatıldı Bahçeşehir Belediye başkanına ulaştığımızda ise resmen azarlanıp terbiyesiz konumuna sokulduk, adam alenen bu saatte işiniz yok mu dedi, zaten videolardan durumu görebileceksiniz.herneyse arkadaşlar barınaktan kutarılan hayvanları Bakırköy ve Yedikule barınaklarına sevk ettik, halihazırda oradaki barınkalar ancak kendi bünyesinde faaliyet gösterebildiği ve yapılan yardımlar sınırlı olduğu için zaten aç olan hayvanları doyurmakta güçlük çekiyoruz.Biz elimizden gelen her şeyi insan üzeri gayret göstererk yaptık fakat bundan sonrasında artık elimizden bir şey gelmiyor.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Facebook grubumuz burası, lütfen tıklayarak videoları izleyin durum hakkında az çok bilgi sahibi olursunuz.

Burası Fatih hayvan barınağı sitesinin linki TEL: 0212 633 58 57

Bakırköy hayvan sağlık merkezinin bir web sayfası yok, fakat TEL: 0212 543 73 17 yerleri Bakırköy Boyner'in sokağında. İhtiyaç olarak; şu an kedi ve köpek için yaş ve kuru mama,makarna,süt, gazete kağıdı

Yedikule Barınağının ihtiyaç listesi ise bir hayli fazla çünkü kurtarılan hayvanların büyük kısmı bu barınağa taşındı.

MAKARNA-SÜT-BİSKÜVİ -ESKİ GAZETE-BATTANİYE-YORGAN-TETRADOKS TB-ULCRAN AMP-LİBAVİT K-ASİST TB-CEFAZOL AMP-İESİLİN 800.İ.Ü AMP-BEBE VİT ŞURUBU-BEMİKS-BECOZMY C TB-DEPOMEDROL AMP-2LİK-5LİK ENJ-SARI-PEMBE ANJİOCAT-YÜZEY TEMİZLEYİCİ(KREM-SIVI)ÇAMAŞIR MAKİNASI DETERJANI-YUMUŞATICISI
ÇAY-ŞEKER-PLASTİK BARDAK-KAĞIT HAVLU-KAĞIT PEÇETE-DOMESTOS ÇAMAŞIR SUYU-ALKOL 1LT-BETADİNE SOLÜSYON-CİLT TEMİZLEYİCİ SOLÜSYON-ZEFİRAN-GAZLI BEZ-PAMUK-STERİL ELDİVEN 7 NO 7.5 NO.
KÖPEK VE KEDİ KURU VE YAŞ MAMA -KEDİ KUMU-KULUBE-YAĞMURLUK-ÇİZME-BATTAL BOY ÇÖP POŞETİ-BÜYÜK BOY PLASTİK KOVA(YEMEK ARTIKLARI TAŞIMAK İÇİN)NON STERİL ELDİVEN-KAĞIT HAVLU-ISLAK MENDİL

Lütfen yardım edin arkadaşlar göndereceğiniz bir şişe süt bir paket makarna bir köpeğin karnını doyurmaya yeter, lütfen duyarsız kalmayın...
Not: Lütfen insanlar bitti hayvanlar mı başladı tarzı yorumlar yapılmasın çünkü köpekler için uğraştığımız kadar insanları kurtarmak içinde uğraşıyoruz aramızda sel mağduru ailelere evinin kapısını açan arkadaşlarda mevcut...
« Son Düzenleme: 13 Eylül 2009, 04:59:37 Gönderen: erteby »
Lütfen blogumu takibe alır mısınız? Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sapphire

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Sel Mağduru Barınak Köpekler için yardım duyurusu...
« Yanıtla #1 : 12 Eylül 2009, 19:31:58 »
Haydi bir el verin arkadaşlar, toplumda kendilerinden başka hiç bir canlıya değer vermeyen insanlara inat bu çaresiz hayvanlara yardım edelim...
Lütfen blogumu takibe alır mısınız? Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 13 Eylül 2009, 14:17:42 »
Elimizden geleni yapalım arkadaşlar. Sapphire, duyarlılığın için çok teşekkürler.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sapphire

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2009, 20:02:30 »
Rica ederim, görevim...

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 15 Eylül 2009, 08:28:55 »
istanbulda olsam yardımcı olurdum valla :-\
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)

Çevrimdışı sapphire

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #5 : 03 Ekim 2009, 02:01:43 »
Şu ana kadar yaklaşık 2 ton civarı mama yardımı topladık arkadaşlar,içiniz rahat olsun bu ekonomik şartlarda bile aç hayvanları düşünebilen insanlar hala mevcut :)

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #6 : 03 Ekim 2009, 02:57:38 »
MALESEF İSTANBULDA DEĞİLİM. DUYARLILIĞIN İÇİN SAOL...

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2009, 03:41:24 »
mamanın haricinde bir ihtiyacınız kaldı mı?

Çevrimdışı sapphire

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #8 : 03 Ekim 2009, 04:35:53 »
mamanın haricinde bir ihtiyacınız kaldı mı?

Şu anda eczanelerden son kullanma tarihi geçmek üzere olan veya geçmiş ilaçları toparlamaya çalışıyoruz, yarın listeyi buradan da yayınlarım, sürekli alışveriş yaptığınız eczaneler varsa ve gerekli ilaçları temin edebilirseniz biz bir şekilde size ulaşıp ilaçları alırız :)

Not: Son kullanma tarihi geçmiş olan ilaçların gerçek son kullanma tarihleri aslında tabletlerde +8 ay, jel,krem,damla tarzı ilaçlarda ise +1 senedir, aklınızda olsun...

Çevrimdışı sapphire

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #9 : 03 Ekim 2009, 04:37:50 »
MALESEF İSTANBULDA DEĞİLİM. DUYARLILIĞIN İÇİN SAOL...

Gerçi, Migros sanal market, petburada gibi sitelerden online mama bağışlarıda yapıldı fakat ben bu forumda bu linkleri paylaşmadığım için mesafenin sizin için sorun olması doğal...Olsun, yardım etmiş kadar oldunuz,teşekkür ederim :)