0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilginç bi uygulama olmuş yaptım ben
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilginç bi uygulama olmuş yaptım benBen denedim olmadı bilgisayardan kapak fotoğrafını açık telefondan da barkod okutur gibi tuttum ama noktalar falan çıktı yine de algılamadı başka bir yolu mu var . Cahil kaldık bu konuda sırf inat için deniyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilginç bi uygulama olmuş yaptım benBen denedim olmadı bilgisayardan kapak fotoğrafını açık telefondan da barkod okutur gibi tuttum ama noktalar falan çıktı yine de algılamadı başka bir yolu mu var . Cahil kaldık bu konuda sırf inat için deniyorum.evet barkot okutur gıbı oluyor ama buyuk laviva cıkıyor paket acılıyor buyu ıhtımal tam algılamaıyordur tekrar deneyın olur
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinilginç bi uygulama olmuş yaptım benBen denedim olmadı bilgisayardan kapak fotoğrafını açık telefondan da barkod okutur gibi tuttum ama noktalar falan çıktı yine de algılamadı başka bir yolu mu var . Cahil kaldık bu konuda sırf inat için deniyorum.evet barkot okutur gıbı oluyor ama buyuk laviva cıkıyor paket acılıyor buyu ıhtımal tam algılamaıyordur tekrar deneyın olurTeşekkürler facebook kapak fotoğrafını taratınca değil mi ?Büyük halini falan ?
evet birde lavıva cıkınca algıladıgında ekrana dokunun