Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Tekin Acar Sonuçları

<< < (19/309) > >>

gülmerşen:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ;D kazananları tebrikler
şeydaa ve olcay bize bunun sırrını söyleeee  ;D hani bir çizgi film var ya hayvanların gizli sırlarını söylüyorlar trt4 te aklıma geldi bize bunun sırrını söyle diyorlarrrr  :) bizede öğretin bacım bizde tekin acarlanalım  ;D
şaka bir yana güle güle kullanın hediyelerinizi güzel günlerde inşallahh darısıda biz kazanamayanların başına
gökten 3 elma düşmüş biri jodinin kafasına biri medinin kafasına biri de dh nin başınaaaa  :D
kafalarımız yarıldı ayoolll

--- Alıntı sonu ---
medi bende istiyom bi elmada bana düşsün :D

medilayn:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin ;D kazananları tebrikler
şeydaa ve olcay bize bunun sırrını söyleeee  ;D hani bir çizgi film var ya hayvanların gizli sırlarını söylüyorlar trt4 te aklıma geldi bize bunun sırrını söyle diyorlarrrr  :) bizede öğretin bacım bizde tekin acarlanalım  ;D
şaka bir yana güle güle kullanın hediyelerinizi güzel günlerde inşallahh darısıda biz kazanamayanların başına
gökten 3 elma düşmüş biri jodinin kafasına biri medinin kafasına biri de dh nin başınaaaa  :D
kafalarımız yarıldı ayoolll

--- Alıntı sonu ---
medi bende istiyom bi elmada bana düşsün :D

--- Alıntı sonu ---
gel bölüşelim bacım 3 tane var  ;D

gülmerşen:
tamam canım kardeş payı olsun bende biliyorum elmanın 3ten fazla olmıycağını masalları işliyoruz bu ara derslerde :D

olcayy:
Alev Başaran
Asiye Seyin
Aylin Akbağ
Aynur Korkmaz
Berrin Boynuegri
Hazma Şahin
Nisa Ustabaş
Songül Baltaç
Şengül Uzun
Ugur Arda

crn_knk:
Tüh yaaa çokta ümitliydim bu sefer ama kaznanmamışım :(,varmı bizden kazanan...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git