Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Tekin Acar Sonuçları

<< < (281/309) > >>

meneksem:

pes etmeyin arkadaşlar valla belli olmuyo  3-4 aydır katılıyorum kazancağıma benimde umudum yoktu, beklemediğin zamanda birden kazanmışım ,bide  tekin acarı çok beğendim,  krem hediyemi hemencek ups kargoya vermiş banada gönderildi diye mesaj atmış valla helal olsun tekin acar kaliteli firmaymış doğrusu uğraşlarıma değdi bende teşekkür dileklerimi ilettim ;D

sibelert:
tekin acardan parfüm kazanmıştım satayım dedim meğer testermış.  iki gündür geri almaya uğraşıyorum. kazanınca sevmeseniz bile(benim gibi) sakın satayım demeyin :DDDD

gizgizar:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintekin acardan parfüm kazanmıştım satayım dedim meğer testermış.  iki gündür geri almaya uğraşıyorum. kazanınca sevmeseniz bile(benim gibi) sakın satayım demeyin :DDDD

--- Alıntı sonu ---
aslında tester ürünleri daha kalıcı oluyor:)

sibelert:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintekin acardan parfüm kazanmıştım satayım dedim meğer testermış.  iki gündür geri almaya uğraşıyorum. kazanınca sevmeseniz bile(benim gibi) sakın satayım demeyin :DDDD

--- Alıntı sonu ---
aslında tester ürünleri daha kalıcı oluyor:)

--- Alıntı sonu ---

valla alıcı hiç beğenmedi :)

turuncu993:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintekin acardan parfüm kazanmıştım satayım dedim meğer testermış.  iki gündür geri almaya uğraşıyorum. kazanınca sevmeseniz bile(benim gibi) sakın satayım demeyin :DDDD

--- Alıntı sonu ---

takas yapalım valla ben beğenirim  ;D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git