Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları

Tekin Acar Sonuçları

<< < (272/309) > >>

devrim1986:
TK 'dan bir hediye kazanmak pek olası değildir..Kocaman tebrikler sana gidiyor... (:

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay anasını bugün tarihe geçiriyorum şeytanın bacağını kırdım tekin acardan bişey kazandım sonunda...tebrikler arkadaşlar

--- Alıntı sonu ---

ilkemmm:
yine yokum yineeeeeeeeee :/ ya çıldırcam bu tekinacardan ...nasıl kazanıyorsunuz arkadaşlar ya :( buarada tebrikler devrim

ask_ne_demek:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay anasını bugün tarihe geçiriyorum şeytanın bacağını kırdım tekin acardan bişey kazandım sonunda...tebrikler arkadaşlar

--- Alıntı sonu ---
dArısı bana o günleri görecekmiyim acaba  :D :D

--- Alıntı sonu ---

1 senedir sanırım katılıyorum ilk defa devrime katılıyorum hiç olası değil ama inatla katıldım demekki oluyormuş...acıdılar artık :D

ilkemmm:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinvay anasını bugün tarihe geçiriyorum şeytanın bacağını kırdım tekin acardan bişey kazandım sonunda...tebrikler arkadaşlar

--- Alıntı sonu ---
dArısı bana o günleri görecekmiyim acaba  :D :D

--- Alıntı sonu ---

1 senedir sanırım katılıyorum ilk defa devrime katılıyorum hiç olası değil ama inatla katıldım demekki oluyormuş...acıdılar artık :D

--- Alıntı sonu ---

ben de devrim kazandı sandım :D tebrik ederim sizi de ..ne güzel bi ödülllll :D

sozten:
tebrikler asknedemek ne demek-şule hnm  :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git