Biten Kampanyalar > Kampanya Sonuçları
Tekin Acar Sonuçları
biolog:
Anaam ilk defa çekilişle bir şey kazandım..Benim hiç şansım yoktur halbuki.Herşeyi tırnaklarımla kazıyarak elde ettim bu güne kadar.
Çok mutluyum,,Şaşkınım,, ::)
Kare:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinAnaam ilk defa çekilişle bir şey kazandım..Benim hiç şansım yoktur halbuki.Herşeyi tırnaklarımla kazıyarak elde ettim bu güne kadar.
--- Alıntı sonu ---
üzgünüm ama çekiliş değildi ki ;D her 100.yeydi ;D
biolog:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinAnaam ilk defa çekilişle bir şey kazandım..Benim hiç şansım yoktur halbuki.Herşeyi tırnaklarımla kazıyarak elde ettim bu güne kadar.
--- Alıntı sonu ---
üzgünüm ama çekiliş değildi ki ;D her 100.yeydi ;D
--- Alıntı sonu ---
İşte bende ona şaşırdım.. ;D
ask_ne_demek:
Merhaba :)
21–23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz KENZO tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz :)
“Flower by Kenzo’ya hayat veren çiçek hangisidir?” sorusuna “Gelincik” doğru yanıtları ile sıralamaya giren 50ml. Kenzo Flower Tag kazanan üyelerimiz;
Ezgi Sarıca
Korhan Ataaşık
Murat Zumrut
Raziye Çelik
Rukiye Kale Aladağ olmuştur.
KENZO tıkla kazan yarışmamıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi için tüm Tekin Acar Cosmetics takipçilerine teşekkür ederiz. Kazanan üyelerimizi tebrik eder ve 50ml. Kenzo Flower Tag parfümlerini iyi günlerde kullanmalarını dileriz...
balca:
harıka bır parfumu yıne kacırdık...ınsallah bu en sonuncu olur...:/ su tekın acar ı bır kere kazandım o da ılk kampanyacılıga basladıgımda 7 ay once
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git