0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu kod sacede becel ürünleri alımında kulanılıyomuş Migros öyle dedi dün, halbuki kurallarda unilever ürünleri diyor :/
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu kod sacede becel ürünleri alımında kulanılıyomuş Migros öyle dedi dün, halbuki kurallarda unilever ürünleri diyor :/migrosun bir müşteri hizmetlerinin dediğini diğeri tutmaz.Birbirlerinden haberleri yok
bir tane sürekli geçersiz olan bir kodum kalmıştı.Migros bugün money olarak yüklemiş.Haberim yoktu.Kasada dip indirim olarak düştü.Migrosa müşteri hizmetleri ile görüşüp money yüklenencek diye beklmeyin.Bu indirim şeklinde yüklenmiş kartlara
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbir tane sürekli geçersiz olan bir kodum kalmıştı.Migros bugün money olarak yüklemiş.Haberim yoktu.Kasada dip indirim olarak düştü.Migrosa müşteri hizmetleri ile görüşüp money yüklenencek diye beklmeyin.Bu indirim şeklinde yüklenmiş kartlarao nasıl oluyor?kartlara tanımlı 3 tane 25 tl indirim gözüküyor ama düşmüyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson dönem borcam kazananlardan hediyesi gelen var mı?benim geldi hem de baya oldu geleliHangi kargo ile geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinson dönem borcam kazananlardan hediyesi gelen var mı?benim geldi hem de baya oldu geleli
son dönem borcam kazananlardan hediyesi gelen var mı?