Diğer > Kampanya Şikayet

Fizy'den Ödül Rezaleti

<< < (3/5) > >>

sibelert:
sen hediyeyi geri yolladın ses çıkmadı mı ?

erteb:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen hediyeyi geri yolladın ses çıkmadı mı ?

--- Alıntı sonu ---

Ses seda yok canım. Mutlu oldular herhalde, benim hediyenin üstüne kim yattıysa ona hediye edilmiştir sanırım. Siz direkt şu adama yazın:

umut karlıklı

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

İşin ilginci bizim adımızın yazılı olduğu postun altında biri hediyesinin geldiğini çok güzel olduğunu filan yazmış. Ne yolladılar, çok merak ediyorum.

biolog:

Fizy Genel Müdürü Levent Erim'e tweet yazın durumu anlatın hem sorununuzu çözer hem de bu haksızlığı yapanlara gerekli cezayı keser.

sibelert:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsen hediyeyi geri yolladın ses çıkmadı mı ?

--- Alıntı sonu ---

Ses seda yok canım. Mutlu oldular herhalde, benim hediyenin üstüne kim yattıysa ona hediye edilmiştir sanırım. Siz direkt şu adama yazın:

umut karlıklı

İşin ilginci bizim adımızın yazılı olduğu postun altında biri hediyesinin geldiğini çok güzel olduğunu filan yazmış. Ne yolladılar, çok merak ediyorum.

--- Alıntı sonu ---

bana söz verilen hediye geldi canım. yukarıda yazmıştım.

erteb:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Fizy Genel Müdürü Levent Erim'e tweet yazın durumu anlatın hem sorununuzu çözer hem de bu haksızlığı yapanlara gerekli cezayı keser.

--- Alıntı sonu ---

Çok teşekkür ederim. Birkaç tweetle durumu anlattım. Umarım dediğiniz gibi ilgilenir.

Sibelcim telefondan okuduğum için o mesajını atlamışım. Senin adına sevindim.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git