ben 10 farklı buldum extra çekiliş falan vermedi, mesaj attım dönen yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 10 farklı buldum extra çekiliş falan vermedi, mesaj attım dönen yokbanada
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 10 farklı buldum extra çekiliş falan vermedi, mesaj attım dönen yokbanada
ekranda çıkıyor 10 farklı bulduğunda extra 10 çekiliş hakkı kazandın diye benim şuan 78 çekiliş hakkım var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 10 farklı buldum extra çekiliş falan vermedi, mesaj attım dönen yokbanada
ekranda çıkıyor 10 farklı bulduğunda extra 10 çekiliş hakkı kazandın diye benim şuan 78 çekiliş hakkım var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 10 farklı buldum extra çekiliş falan vermedi, mesaj attım dönen yokbanada
78 mi![]()
![]()
![]()
![]()
1 tane yüzünden gitti 10 çekiliş yarın belki bulurum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 10 farklı buldum extra çekiliş falan vermedi, mesaj attım dönen yokbanada
78 mi![]()
![]()
![]()
![]()
evet 78 ilk günden beri aralıksız devam ediyorum bakalım çıkcak mı bir şey
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben 10 farklı buldum extra çekiliş falan vermedi, mesaj attım dönen yokbanada
78 mi![]()
![]()
![]()
![]()
evet 78 ilk günden beri aralıksız devam ediyorum bakalım çıkcak mı bir şey
bende başladığından beri olmasada hergün dikkat ettim kutu açmaya bir sürü face hesabınız yada arkadaş desteğiniz varsa 78 hak doğaldır![]()
![]()