Diğer > Serbest Kürsü

Hergün Kampanya Üyelerini Tanıyalım.

<< < (60/297) > >>

engineer:
Merhaba,
ben goknur, adana dan
5 aylık hamileyim.
 Bebek için hazırlık yaparken ne alacağımızı şaşırıyorduk. Çünkü ürünler pahalı ve içeriği fazla. Keşke numune alabilsem de baksam derken, siteyi yeni bebeği olmuş bir arkadaşımdan öğrendim. Bu super siteyi bulduğumuz için mutluyuz.
 Gerçi ben pek bir talihsizimdir, 100 hediye olsa, 101 kişi katılsa, alamayan ben olurum  ;D ;D ;D ama bakalım.
Belki bebişimin şansına .... ;)
Herrkese  tesekkurler, iyi günler;)

¢яєαтσя:
İşallah kazanırsın göknur.
ben bu sıteyı tanıdıgımda esım de 5 aylık hamıleydı sımdı bebegımız 14 gunluk oldu.
numune mama ve bez veren sıteler forum ıcınde var. takılırsan ozelden de sorabılırsın bana.
hos geldın yenıden.

ikbalelif:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba,
ben goknur, adana dan
5 aylık hamileyim.
 Bebek için hazırlık yaparken ne alacağımızı şaşırıyorduk. Çünkü ürünler pahalı ve içeriği fazla. Keşke numune alabilsem de baksam derken, siteyi yeni bebeği olmuş bir arkadaşımdan öğrendim. Bu super siteyi bulduğumuz için mutluyuz.
 Gerçi ben pek bir talihsizimdir, 100 hediye olsa, 101 kişi katılsa, alamayan ben olurum  ;D ;D ;D ama bakalım.

--- Alıntı sonu ---
aramıza hoşgeldin

engineer:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİşallah kazanırsın göknur.
ben bu sıteyı tanıdıgımda esım de 5 aylık hamıleydı sımdı bebegımız 14 gunluk oldu.
numune mama ve bez veren sıteler forum ıcınde var. takılırsan ozelden de sorabılırsın bana.
hos geldın yenıden.

--- Alıntı sonu ---
Cok tesekkurler ilginize;
sizin de bebisiniz hayırlı olsun, sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum minişe  :D

engineer:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinMerhaba,
ben goknur, adana dan
5 aylık hamileyim.

--- Alıntı sonu ---
aramıza hoşgeldin

--- Alıntı sonu ---
hoşbuldum..değil.. hoşbulduk  :D :D :D :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git